Anna-Karin Nauckhoff

Oj! Jag är gäst i Vattnet går😍

Jamen kolla här då, nu är jag liksom med i både Vattnet går och Barnet går! Känns ju helt galet! Vattnet går var en podd jag lyssnade på massor när jag försökte bli gravid och sedan också när jag var gravid då, ja jag kan faktiskt ha hört varenda avsnitt fram tills att jag födde^^ Och så nu bara dadadaaaa är JAG med som gäst! Och presenteras dessutom som författare, alltså det är så mycket otroligt i de här få meningarna att det inte är klokt:) Bara det att jag faktiskt ÄR författare nu, har väl sagt det innan men jag har liksom alltid velat bli det:)

Ja där var bilderna för poddavsnittet också:)

I det första pratar jag på med en himla fart och jag själv blev trött i huvudet av att höra mig haha.. Men förhoppningsvis är det bara jag och min lilla högkänslighet som reagerar på det, har inte hört det från någon annan som lyssnat på avsnittet i alla fall..

Vattnet går-avsnittet handlar mest om hur Bobbo kom till och hur graviditeten och förlossningen var, och Barnet går-avsnittet mer om att vara regnbågsfamilj och uppfostran. Berätta gärna vad du tycker om avsnitten!

Har en del jag tänkt skriva om men har liksom prioriterat annat när jag inte har något på agendan, lär återkomma med den snart så vi hörs snart darlins!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.