Anna-Karin Nauckhoff

Ny artikel i mama och är i kris

Hej!

jag är med i en ny artikel i mama / Expressen! Eller ny är väl att överdriva kanske, den kom den 10e januari haha.. jag som är lite sen på bollen igen^^

Artikeln handlar då om att skaffa barn som lesbisk och boken:) HÄR kan du läsa den:)

Jag reagerade med att vilja bli anonym, gå under marken och aldrig vilja synas igen. Vilket ju är en konstig reaktion men inte alls typisk när det kommer till mig så jag är inte så förvånad. Det har inget med artikeln i sig att göra alltså, jag tycker den är jättebra och viktig och står för allt jag är och tänker och känner.

Helt fel tid såklart också att få sådana känslor, när jag bara borde vilja ta varje tillfälle till att synas och höras och marknadsföra boken. Men får väl se hur jag gör helt enkelt. Det är väl såhär det är att vara extro-introvert bara.

Sedan hamnade jag i en kris på grund utav externa faktorer för att benämna det kliniskt, och har varit både väldigt arg och väldigt ledsen och är det ännu, och därför inte velat synas eller höras på grund utav det heller. MEN MEN, mycket måste väl ut och bort för att det ska kunna fyllas på med positiva saker istället. Jag har fortfarande väldigt höga förväntningar inför det här året såklart, tror definitivt att det kommer bli ett av de bästa någonsin:) Ska bara ta mig igenom det jag behöver gå igenom just nu och komma ut på andra sidan.

idag ska jag vara med i en jäääääättestor podd och det är ju sjukt kul! Tills dess ska jag mest andas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.