Anna-Karin Nauckhoff

Varit på pressevent på Lush idag!

Idag var jag på ett pressevent på Lush och det var ju rätt magiskt och förtrollande!

Först bjöds vi på (alkoholfria) drinkar inspirerade av badbomben Interfalactic, den var himlans god:)

Sedan blev vi informerade om att alla Lushs inslagningar är helt genomtänkta, ALLT är liksom återbruk och upcyklat. Tex säljer de sjalar som man kan slå in i (perfekt tips överlag att slå in presenter i sjalar, blir ju som en extra present:)) Bomullssjalarna är ekologiska och görs i Indien där Lush betalar dem full lön oavsett om det blir skörd eller ej, för att de ska odla ekologiskt.

Alltså jag visste att Lush var bra men att de var SÅ bra som jag fick höra ikväll visste jag inte:) De betalar ut bra löner till de som på olika sätt arbetar för dem runt om i världen, betalar semester till valfritt land för hela familjen till den som arbetar på hmm… var det det med sjalarna? Minns inte exakt. Men i något produktionsled var det iallafall. Allt är ju handgjort och 65% av deras produkter säljs nakna, alltså utan förpackning. De har en produkt som heter Charity pot där ALL försäljning (förutom skatt) går till välgörande ändamål, bara för att nämna några exempel.

Vi fick lukta och titta på massa fina produkter, välja en sjal och sedan få det inslaget i sjalen, som en present! Oh vad fint! ”Att ge bort till någon”.

Det var jag och influencers (vild gissning men tror den stämmer..) som var där.

Som om inte det vore nog så fick vi en drink till (också alkoholfri) som var inspirerad av Lush fantastiska Snow fairy-doft! Aaaah så fin! God dessutom.

Vi fick göra egna badbomber att ta med oss hem också:)

Koller bli kul att bada i! Skoja, jag är en god mor och barnen kommer få dem… Damn you kids… haha nej skoja. Jag tar dem. Haha nej skoja igen, de kommer faktiskt få dem.

Jaha nu känner jag för att bara köpa julklappar på Lush och faktiskt överlag att bara köpa ALLT på Lush, kan vara det bästa företaget som finns. Jag hade ju aldrig köpt något som är djurtestat men att veta att Lush inte bara inte testar på djur utan dessutom kämpar mot djurförsök skulle räcka för mig, allt annat bra jag fått reda på blev en väldigt bra bonus. Så utan att vara sponsrad eller så vill jag ändå säga; köp dina julklappar där för guds skull:)

Sedan gick jag in och kissade på hotellet bredvid, väldigt stolt över min extremt välfyllda goodiebag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.