Anna-Karin Nauckhoff

OMG snart kommer min bok ut!


Oj det här känns ju rätt storslaget.. men om bara ett ytterst litet fåtal dagar så släpper jag min första bok!

Jag har jobbat med Att skaffa barn som lesbisk – en handbok i mer än ett par år nu och det har varit en hel del vändor med den men nu är den alltså helt klar! Känns smått overkligt faktiskt haha, och typ lite som att jag är gravid och ska föda ett litet, litet barn:)

Den här boken handlar då alltså om att skaffa barn som lesbisk och en av anledningarna att jag skrev den är att… det finns ingen bok i Sverige som handlar om det, så jag tyckte liksom att det var dags:) Inte bara för att fler och fler lesbiska skaffar barn utanför att vi som gör det liksom får läsa om allt i huvudet när det kommer till böcker om barnskapande. ALLT är nämligen extremt heteronormativt. Dessutom så händer det en heeeel del innan bebisen väl hamnar i magen för oss. Och ja, det gör det ju även för personer som av andra skaffar barn via insemination eller IVF, varje sig men är i ett par eller ensamstående – så för dessa passar OCKSÅ denna bok:)

Okej jag ville bara säga att snart är det dags, säger till när det är dags också men iiiihk iihk vad glad jag är för det här och vad spännande det är!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.