Anna-Karin Nauckhoff

Jag har hittat världens bästa kollagen!😍

Det här bör kanske markeras som ett samarbete? Det är dock inget samarbete för bloggens skulle utan en sponsor av ett poddasvnitt som kommer ut… men markerar det som samarbete för säkerhets skull ändå:)

 

Joooomen så här! Sponsor av nästa poddasvnitt är Swedish Collagen och jag är så himla glad för det samarbetet samt för denna produkt att jag tänkte att jag sneakpeak delar lite info och en rabattkod med er också så där lite i förväg.

Jag är 42 år, har en 4-åring och en 13-åring och ja, jag kände väl inte direkt att oj vad det ser ut som jag föryngras nu mitt i allt det här?! Och det brukar man ju inte göra och behöver såklart inte göra men jag tyckte det började bli lite jobbigt när jag inte riktigt kände igen mig i spegeln längre haha. Känner mig inte redo för att börja med massa fillers, botox och sådant så började leta efter alternativ och hittade då kollagen. Dock är kollagen ett kroppseget protein så vill man tillsätta det så kommer det från andra levande varelser och än mindre än att vara redo för fillers så är jag det för att börja äta något från djur. DÅ hittade jag Swedish Collagen som har ett helt veganskt kollagen! Ett naturligt växtbaserad kollagen, gjort av veganska aminosyror. Det innehåller hela 10000 mg av dessa aminosyror per dos och dessutom hyaluronsyra, mineraler och vitaminer. Jag köpte och började ta och oj vad det hände saker!

Mina händer som sett lite väl ihoptorkade ut såg plötsligt ut som sig själva igen, rynkor började suddas ut lite smått, håret kändes bättre och ja hela huden faktiskt. Dessutom gjorde mina leder mindre ont. Allt detta på första dosen! Haha nej, jag hade ätit det i några veckor innan jag började se resultat. Själva säger Swedish Collagen att man ska äta det i 8 veckor innan resultat syns, men jag tyckte faktiskt att det började synas redan innan dess.

Jag hörde av mig till Swedish Collagen och kollade om de ville sponsra ett avsnitt och tjoho! Det ville dem:)

Kollagenet är gott och lätt att dricka, man tar bara en shot i den medföljande koppen per dag, när som helst på dagen och till mat eller inte, det som passar en själv bäst helt enkelt. Shoten smakar bär och är lättdrucken, extra lätt blir det av tanken på att det är växtbaserat och att man inte sväljer ner en vätska gjord av diverse djurdelar. Vill man absolut äta djurdelar så har Swedish Collagen också kollagen som är gjorda av fisk, men jag rekommenderar såklart det veganska:)

Ja så vill du också sudda ut lite av småbarnsåren (eller några andra år) på HUDEN och sådant, inte själva åren alltså haha, så kan jag varmt rekommendera Swedish Collagen. Med rabattkoden RAINBOW20 får du 20% rabatt på deras sortiment HÄR ända till 30/11-23

 

Tjüss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.