Anna-Karin Nauckhoff

Happy Halloween!

..Eller jaaaaa det är ju inte riktigt ännu, men vi – och många andra såklart haha- firade igår i alla fall:) Vi firade genom att klä familjen i läskiga munnar som funkade bättre på Bobbo eftersom han fick sin UNDER munnen. Vi andra fick torrhetspanik och spräckte munnarna som var som gnuggistatueringar, med en gång haha. Sedan tog vi på oss skelettkläder och drog till Carros syster med familj:)

Väl där gjorde jag en göttfärs-fot som alla barn vägrade äta av haha (kanske iofs för att alla barnen är vegetarianer och blev förvirrade över denna realistiska fot? Ja så måste det vara!)


Sedan gick de små barnen ut och bus eller godisade. De hade förberett det sötaste buset, att låtsas prutta på den som eventuellt skulle säga bus. Men ingen sa bus, gör någon det nu för tiden? Jag skulle lätt göra det, -Bus. Bara, helt kallt och sedan stänga dörren. Haha nä, men undrar om barn ens förbered sig på att någon kan säga det eller bara förväntar sig godis? En av livets tunga frågor.. De fick iallafall massor av godis

Efter och innan, i lite fel ordning..

Majken var utklädd i en sådan där fantastiskt rolig hundkostym så de ser ut som små människor som går på två ben. Hon var Chucky, här har hon dock tappat peruken och kniven i ena handen syns inte. I övrigt blev ju mina filmer lika bra som de man ser på Instagram, ja ungefär som att våra munnar såg ut precis som de gjorde på hemsidan vi köpte den ifrån.

Rätt läskig i alla fall! Började löpa dagen till ära också så det var ju kul både med tanke på att det var två hanhundar (inklusive hennes bror) på plats och för att vi var i ett hus med väldigt dyra, ljusa möbler. Great combo!

Senare blev det bubbel och diskussioner. Munnarna går bara att få delvis bort men vi är glada ändå! Bobbo hann hem till sin dans och jag passade på att inte träna utan sätta mig i en massagestol istället, eventuellt det bästa beslutet på länge.

Så det har varit en fin helg! Jag hoppas du också har en fin helg:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.