Anna-Karin Nauckhoff

Bowlingdag! Och loppisfynd och hjärtformade frallor. Och blåtiror.

Hej babylovs!

En så himla fin dag det har varit!! Eller ja, det har ju spöregnat till största del haha.. men vi såg regnbågen! Bara en sådan sak:)

Innan dess bakade jag frallor på morgonen och utan att det var någon plan så blev två av dem hjärtan! Så sött!

Efter det var Bobbo och jag på Emmaus och shoppade en doktorsväska till honom och en rätt perfekt kruka till mig, kolla!


Den är ännu finare i verkligheten bör sägas..

Sen eftermiddag promenixade vi iväg till bowling!

Stackars Carro har någon inflammation i stortån så hon haltade mest omkring.. men vann ändå🤷‍♀️

Såg bra ut för mig ett dag där i början dock.. till allas stora förvåning, jag låtsades dock att jag inte alls var chockad😄

Sedan slutade det med att jag kom sist, men jag var glad ändå!

Bowling alltså, en så himla bra familjeaktivitet! Det var första gången Bobbo bowlade och trots att han tappade ett bowlingklot på foten (inte så hårt) och råkade få ett på huvudet (inte alls hårt) så tyckte han det var så roligt att han ville bo i bowlinghallen och det sista han sa innan han somnade förut var att han viskade -jag vill gå och bowla på nästa måndag igen. Då hade han föreslagit typ sjutton andra dagar innan under kvällen:) Så får bli snart igen helt enkelt.

Jag sitter ner alltså, har inte brutit fotlederna. Däremot har jag en blåtira igen men den ligger extremt diskret och påminner om min ögonskugga i färg så det gör inte så mycket.

Ja, nu har jag ju ingen ögonskugga på mig just där haha, men när jag har det så syns den inte ens:) Inte direkt som den mörkblå halvmånen Carro har haft under ögat heeeela sommaren😄😄 Rätt absurt att vi typ alltid ska ha blåtiror, den som inte har det får gå och känna sig aningens misstänkt när vi är ute och går tillsammans, men det är aldrig vi som har orsakat dem på oss faktiskt. Min senaste fick jag genom att slå ansiktet rakt i en takbalk i vårt lilla hus på landet när jag gick runt i sängen och sprejade äppelcidervinäger i springorna vid väggtaket, Spindlar gillar inte det tydligen och jag har en fru som är livrädd för spindlar och hade sett en i huset. Carros kom när Bobbo skulle kasta sin keps till Elvis (första semesterdagen..) och den istället kom med skärmen rakt under Carros öga🤷‍♀️ Men haha. Nog om blåtiror.

På vägen hem såg vi då regnbågen dessutom. En liten regnbågsfamilj på promenad under regnbågen, idylliskt!
Och jag rekommenderar bowling gravt♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.