Anna-Karin Nauckhoff

Angående koranbränningarna..

Hej!

Nu skulle jag ju kunna skriva något glatt om semestern, gnällt på vädret eller på att jag har varit sjuk HELA sommaren och är inne på tredje veckan utan smak. MEN det känns som att det är en sak som är viktigare att ta upp nu, nämligen koranbränningarna. Jag vet inte vart jag skall ta vägen, jag är så upprörd. Jag skäms över att bo i Sverige samtidigt som jag är rädd nu också. Liksom what the actual fuck? Yttrandefriheten i all ära men det här beteendet är så hjärndött!! GÖR något regeringen. Det senaste jag hörde att de skulle göra var att stärka inresekontrollerna och inte låta någon som inte har någon direkt koppling till Sverige resa in i landet. FEL ÄNDE, det är inte där ni skall lösa det här, det skall ni göra genom att sluta tillåta att folk får bränna koranen över huvudtaget, det är DÄR problemet ligger. Inte i att bli ännu mer rasistiska genom att inte låta folk från andra länder åka hit på tex semester. Gäller det då bara muslimer då också eller? Gah! Hur kan det få vara såhär puckat?

För varje koranbränning ökar riskerna för terrorism eller annat våld mot Sverige, borde inte det vara med i beräkningarna här? Borde inte de människor som ansöker om att få bränna koranen istället gripas för typ upplopp, de provocerar ju fram en farlig situation, inte bara för sig utan för alla som bor i landet.

Jag vill inte bo i Sverige längre. En brunblå regering var illa nog, situationen som de inte styr upp nu är liksom pricken över iet. Gör något AKUT, stoppa tillstånden till att få bränna koranen, se bortanför yttrandefriheten utan att ändra den, rubricera aktionen som något annat, tex upplopp då, eller terrorismprovokation.

Bara fixa det, så himla svårt kan det inte vara.


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.