Anna-Karin Nauckhoff

Drag och Burlesquegalan – Så var det

Nu har det här fina och roliga hänt och den hektiska veckan är över och jag kan en liten bit in i den nya veckan andas ut😛 Men oh vad fint det var att uppträda på Drag och Burlesquegalan i fredags! Numret gick inte preciiiiis som jag ville men liksom, vad gör det i livet?😄 Blev bra ändå och jag är stolt, nöjd, glad och tacksam ändå:) Visste man inte så märkte man inte och det var ju bara jag som visste hehe. Har inga superduperbilder och kan inte lägga upp filmer av någon anledning men här är några bilder iaf!

DRISTIGT av mig att involvera sådana där solfjädrar för att vara den jag är vill jag bara säga😄 De trasslade faktiskt bara ihop sig en gång bör tilläggas och det hela löste sig på ett bra sätt haha. Oh se på sista bilder ett sådant fantastiskt sällskap jag var i! Det bjöds på både dragqueens, dragking, burlesque, boylesque och poledance. Så himla fint och kul!

så extra fantastiskt att träffa Admira Thunderpussy och Imaa Queen efter att ha slaviskt tittat på DrgaRace Sverige också😍

Oh så fina på alla slags och vis! Haha jag helt starstrucked också… Samt KORT, inte så ofta jag har den känslan😛

Träffade även finfinaste Cherry Wilder som tidigare har uppträtt på en av mina klubbar och dessutom vann årets drag på QX-galan för ett par år sedan:)

Jamen en himla fin kväll helt enkelt:) Publiken var stor och jättebra. Älskar bra publiker😍

Jamenja, det var väl det jag hade att säga om denna kvällen just nu:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.