Anna-Karin Nauckhoff

Mina programpunkter på West Pride i år!

Inget West Pride utan mig! Som jag brukar säga. Haha nej usch det brukar jag inte alls. Jag har bara varit delaktig i två West Pride innan faktiskt. En gång var jag konferencier och en gång uppträdde jag höggravid på den stora Drag och Burlesquegalan. Ett nummer som avslutades med ett politiskt tal och mm, nog faktiskt ett av mina topp tre favorit tillfällen jag uppträtt, även om själva dansen inte var direkt sådan som jag brukar vara på scen, inte så mycket avklädning och sånt:) Mennn åter till i år!

Den första programpunkten har faktiskt redan varit😂 Jag är ju mycket för det här med att säga till i tid… Men i måndags så var jag och Tim från Transammans med i en paneldiskussion, ledd av Oliver som har Queers of the world, på stadsbiblioteket. Vi pratade om synlighet och representation för respektive grupper (eller var man nu skall kalla oss.. Men lesbiska föräldrar och personer med transerfarenhet iallafall)

Så såg det ut då! Och var väldigt kul, intressent och fint:)

Sist jag skrev, innan förra inlägget då, så hade jag ju precis varit i Barcelona och gjort burlesque-comeback och ville åt känslan konstant men visste inte riktigt hur jag skulle lägga upp det. Ville bara uppträda utomlands och sånt.. Men mm nu är det dags igen iallafall!😍 För imorgon fredag skall jag uppträda på Drag och burlesquegalan igen! Det är i Bältesspännareparken i Göteborg och alldeles gratis, börjar 21. Kommer vara massa grymma artister, tex Admira Thunderpussy och Imaa Queen från DragRace Sverige! Skall bli sååå kul så kom dit om du har möjlighet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.