Anna-Karin Nauckhoff

Familjesemester på Kreta!

Heeeej!

Här är jag igen:) Nu gjorde jag ju sådär igen, slutade blogga bara och nu kanske jag börjar igen. Eller jag vet liksom inte, haha så opålitlig! Men jag börjar för nu iallafall. Den här veckan är nämligen helt galen med knappt någon andningspaus. Jag har valt att se den som en spännande utmaning istället för att lägga mig ner, gråta och slå nävarna i väggen. Och då! Då slår lätt manin till så mm här har vi mig nu med tanken på att ptjaaa varför inte börja blogga igen?!

Det har givetvis hänt tusen saker sedan sist, skrev ju sist i november och nu är det juni😄 Har gått igenom en hel del tuffa saker men står kvar och är hel ännu. Har också hänt en hel del roliga saker såklart:) Till exempel var vi i Grekland på familjesemester i två veckor och kom hem för en vecka sedan. Det var f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t!!! Behövde verkligen komma iväg och hann komma ner väldigt mycket i ro, den känslan av lugn tog jag med mig som en inspiration till saker jag behöver förändra i mitt liv. När jag säger familjesemester så menar jag inte bara min lilla familj med Carro, Elvis och Bobbo. Nej vi åkte givetvis alla som bor i huset, fem personer till där alltså, Carros exfru Annelie var med med sitt yngsta barn också och så var också Carros bror, hans flickvän och deras bebis samt Carros pappa. Vi var alltså 15 personer som åkte, efter den första veckan åkte dock fem av dessa hem och vi i huset + Carros pappa var kvar i en vecka till. Vi hade valt Kreta som destination och oh… jag vill tillbaka! Så himla skönt att vara på stranden varje dag, gå ut och äta till både lunch och middag varje dag och liksom bara hänga runt och andas Grekland! Kan såklart inte bara säga det här utan att visa lite bilder, så här kommer några! (Även om det är extremt svårt att välja ut ett litet antal..)

Jaha nu la sig visst en bild ner där men mm får vara så:) Bobbo ÄLSKADE att vara i Grekland och vill bo där nu, han tycker att det är såå mycket finare och coolare i Grekland. Jag vill också bo där faktiskt😛 Men känner vissa restriktioner angående det efter att vi i en taxifärd fick lära oss att de inte direkt kommit superlångt på hbtq-fronten. Tex är det inte lagligt att som samkönat par gifta sig, inte heller att skaffa barn. De flesta homosexuella i Grekland verkar inte heller komma ut utan leva sitt gay-liv i hemlighet. Det känns ju inte superkul, och framförallt inte bra mot barnen att flytta till ett sådant land. Så himla tråkigt att man skall behöva ha sådant med i beräkningen att mhm, ja det är ju väldigt fint och så men vi blir nog varken accepterade eller respekterade där. En man på hotellet börja till exempel ragga på mig massa, jag presenterade Carro som min fru och han liksom negligerade det och fortsatte sitt raggande, precis som att det är ett skämt att vi är gifta och ett par. Och ja, fine om det bara hade varit Carro och jag, då hade vi kunnat flytta dit och liksom vara en del av hbtq-kampen, men med barn blir det ju en annan sak, de skall inte behöva ta smällen bara för att de råkar ha samkönade föräldrar. Utöver den här ”lilla” hbtq-grejen så var det en helt underbar semester som jag vill åka på igen snarast! Och maten förresten, herregud maten, jag älskar grekisk mat! Åt så himla goda saker..

 

Ja, nämen vi tar väl och avslutar där så skall jag försöka få lite sömn också:) Men lär höra av mig igen snart med tanke på hur mycket saker jag har på agendan och därmed gärna vill lägga till fler😄

Jag hoppas allt är bra med dig som läser! Och att du har haft det alldeles tippelitoppen sedan senast ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.