Anna-Karin Nauckhoff

Burlesquecomeback i Barcelona!

Nämen alltså jag har varit på weekend i Barcelona med min bästis och det var ju alldeles ljuvligt! Så jag tänkte visa lite bilder på det:) Vi började resan med en öl och en Fireball på flygplatsen.

Chockerande nog skulle man ha munskydd på sig på flygplanet.. men det behövde man inte ha när man åt och drack så vi åt och drack för glatta livet. När vi kom fram mötte vi upp vår kompis Natalie som bor där..

Sedan gick vi och åt delikata tapas och det påbörjades en barrunda utan dess like och vi som var supertrötta råkade ändå gå och lägga oss vid typ 4..

Vi bodde i en lägenhet med takterrass och himla fin utsikt! Var dessvärre bara på takterrassen en gång?

Dagen därpå åkte vi till Primark, oj vad jag längtat!

Vi var även och hälsade på i Natalies nya lägenhet och sedan var det dags att bege sig till teatern där jag skulle uppträda. Var ett väldigt spontant (om än för ett par månader sedan) beslut att återvända till scenen, fick förfrågan och tänkte att tja, det kanske jag borde!

Här är jag backstage innan första showen. Det var inte bara jag som uppträdde utan också ett par tjejer som sjöng och spelade piano och fiol, helt grymma låtval och de var såå bra! Det var teaterns nya ägares premiärkväll och slutsålt så det var ju kul:)

Hon som hade teatern, hon som spelade piano och sjöng, Natalie, hon som spelade fiol och sjöng, Johanna, Jennie, jag och hon som var konferencier. Här är några bilder från den andra showen.

Och en inzoomning på mitt ansikte från sista bilden från showen..

Bara för att visa hur himla lycklig och glad jag var. OJ! Vad mycket jag tydligen saknat att stå på scenen! Det är ju min bästa känsla? Hade glömt det. Vet inte riktigt vad jag skall göra med den nu. Känner mest för att uppträda utomlands av någon anledning men det är ju lite svårt att få in i vardagslivet och jag vill ha MER av känslan. Får klura på det. De vill iallafall ha tillbaka mig till massa olika event och det vill ju jag med, men mm blir visst lite svårare med sådant här när man har hus att betala och barn och fru man vill umgås med. Men mm, klurar! Det var helt underbart iallafall. Sedan gick vi ut och drack cava.

Dagen därpå gick vi ut på promenix, tog en öl..

och tog oss te till El Pachuco som är vår favoritmexikanska restaurang i Barcelona, eller ja, kanske i hela världen.. Det var sjukt gott men jag blev mätt typ med en gång tyvärr haha..

Sedan träffade vi upp Natalie och några och åt mer mexikansk mat och drack tequila.

Vi bodde rätt många trappor upp och nej ingen hiss..

Dagen därpå var det dags att packa ihop oss och ge oss av hemåt igen

En väldigt komprimerad återberättelse av vår resa som både kändes som en dag och trettio dagar men för att komprimera det ännu mer; jag ÄLSKAR att resa med Johanna, det är så sjukt kul och vi skrattat ihjäl oss typ hela tiden. Och jag ÄLSKAR att stå på scenen och känslan innan och efter. Behöver mer snarast:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.