Anna-Karin Nauckhoff

Vi är med i Göteborgs Posten!

Det här är ju givetvis sådant man skall skriva om när det SKER men eh ja, här kommer det iallafall några dagar senare:) Vi var med i Göteborgs Posten i lördags! De var här i somras och gjorde ett litet reportage om hur vi bor till deras serie om hur folk bor.

Det är då det här med att Carro och Camilla är väldigt syskonkära och till och med köpte hus tillsammans som de bor i med sina fantastiska små familjer som är fokuset:)

Kul kul att de hittade oss och kom hit! Finns på nätet också då.

Alltså jag älskar verkligen att bo såhär! Med min älsklingsfru samt två nära vänner på köpet. Och så massa barn som också älskar att bo ihop. Nu bor vi alltså på var sin våning då kan tilläggas, med både trappa och dörrar emellan, egna kök och badrum och sådant. Men i samma hus då. Så himla bra grej! Kan verkligen rekommendera att bo såhär för både kompisar och syskon:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.