Anna-Karin Nauckhoff

Nya, fina och hållbara produkter från Whally!

Det här inlägget är ett samarbete med Whally.se♥️

När Whally hörde av sig och ville ha ett samarbete blev jag såklart himlans glad! Deras produkter är så fina sammmmt hållbart producerade och det känns ju som en strålande kombo. Bobbo och jag valde ut en mugg och ett regnbågspussel (vet inte om man kallar det för pussel men känns som ett pussel ?)

Så fina! Anade med en gång att Bobbo nog, trots att han älskar regnbågar, mest skulle se det här som ett komplement till sina bilar och oj så rätt jag fick. Sedan vi fick hem regnbågen och muggen har regnbågen varit både flera olika slags tunnlar och garage.

Alltså jag älskar färgerna på både regnbågen och muggen, som av en händelse matchar de också med den största delen av Bobbos garderob? Älskar också leksaker som sätter igång fantasin och går att använda på flera olika kreativa sätt, vilket jag de facto kan konstatera att regnbågen verkligen gör:)

Eftersom allt är tillverkat i fast men flexibel silikon går delarna att böja på och funkar även bra som bitleksaker om man är sådan att man vill bita i allt.

Muggen med tillhörande sugrör är så fantastisk att när man håller den upp och ner så rinner inget ut, alltså my god; låt mig upprepa: inget rinner ut. Väldigt lägligt om man vill leka magiker och impa på sitt barn dessutom??‍♀️ Tänker att den här muggen blir peeeerfekt i sommar när vi är på stranden.

Så himla fina saker!

Whally har massvis med fina leksaker och olika slags tallrikar och skålar att äta från och deras produkter passar lika bra som present till någon som är gravid som till ett existerande barn.

De är som sagt hållbart producerade och det borde vara ett måste för allt som produceras nuförtiden, men är ju inte det. Därför tycker jag det är extra viktigt att stötta företag som faktiskt anstränger sig och gör en skillnad.

Whally är alltså sidan du skall besöka om du vill införskaffa lite finfina och hållbara saker till ett barn eller en gravid i din närhet:) Använd förresten koden friend22 så får du 15% rabatt på hela ditt köp♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.