Anna-Karin Nauckhoff

Min 2-åring är bättre på att pruta än vad jag någonsin varit..

Har jag sagt att jag har världens roligaste barn? Ja, det kan faktiskt ha sagts av mig ett par gånger.. men nu har jag ytterligare bevis!

För ett par dagar sedan var vi på Emmaus och Bobbo skulle få en liten bil. När vi närmade oss kassan såg han plötsligt att ett av hjulen inte snurrade som det skulle, jag sa att vi kan laga det när vi kommer hem och fortsatte till kassan. Väl framme vad jag Bobbo att lägga upp bilen på kassan så vi kunde betala. Istället höll Bobbo upp bilen för kassörskan och sa bestämt -Den är sönder. Jag försökte släta över lite genom att även till henne säga att det inte någon fara, vi kan laga den hemma bara. Bobbo däremot fortsatte med -Hjulet snurrar inte. Så bra på att pruta alltså!? Han fick både bilen och en komplimang för sina ögon av hon som jobbade där. Han är dessutom min förebild ännu mer nu hehe.

För några dagar sedan var vi i mataffären och en lite bit in körde jag av till kanten för att bläddra lite i erbjudandebladet. Medans jag läste där hörde jag ett högt, upprört och något tyket -Aaaaaaah! Vad gör du med mig?! Från vagnen, samt ett ursäktande -Förlåt, förlåt förlåt! Från en äldre man med en tom påse som han råkat komma när Bobbos fot med? När vi gick vidare in i butiken fortsatte Bobbo att upprört älta -Vad gjorde hon med mig?! (Han kallar alla för hon) och jag sa -Jag vet inte Bobbo, vad gjorde han med dig egentligen? Och han fortsatte -Vad gjorde hon?! Tills vi gick förbi mannen igen och han extremt ursäktande sa -Alltså jag kom bara när honom med påsen! ???

Oh jag orkar inte! Han är FÖR rolig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.