Anna-Karin Nauckhoff

Kolla jag är tillbaka!

Hej kompisar!

Nu är jag tillbaka igen, did you miss me? Haha nä det har kanske inte så många gjort men jag är tillbaka ändå?

Instabil jag är, eller instabil är kanske fel ord. Svår snarare, slutar blogga utan att tänka över det alls, bara slutade. Tänkte inte mer på saken förutom att jag nu ville börja igen. Sådan jag är i livet i allmänhet. Håller på med något jättemycket sedan kan jag bara sluta. Pratar kanske jättemycket och skrattar med en person, verkar vara en himla skön tjej och nästa gång vi ses är jag helt tyst. Svårtydd kan jag tänka mig, komplicerad. Vore väl lättare för alla att bara vara samma hela tiden, inklusive för mig själv. Men äh! Vi är ju alla olika och jag är 41 år så lär inte bli någon ändring heller hehe.

Nä men med det sagt så får vi väl se om jag håller med mig själv om det här med att börja blogga igen och fortsätter att skriva regelbundet eller om vi hörs om några månader igen. Man vet aldrig med mig, inte jag själv heller.?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.