Anna-Karin Nauckhoff

Universeum och Kvinnokliniken

Nej men om vi skulle ta en liten titt på veckan som varit! Ja jag kör från i söndags, min veckoräckning är söndag-söndag. Nej ej, men just nu är den det haha.

I söndags vaknade jag av att Bobbo kom in i sovrummet iklädd en puffig rosa prinsessklänning och berättade att han hade gjort sönder den nya fina blomman vi köpte dagen innan, och att det var roligt. Men det var ju inte så roligt sa jag och han fastslog att -De va VÄLDIGT loligt. Faktiskt.

Med andra ord en bra start på dagen för att ge sig ut på äventyr! Camilla och jag samlade ihop de minsta barnen för en dag på Universeum! JA, jag är emot inspärrade djur men tog tydligen en tillfällig paus från det… Kolla så söta på väg in!

Ja det är Bobbo och hans kusin Vega alltså:)

Universeum visade sig vara ett paradis för Bobbo som sprang fram och tillbaka längs akvarierna och skrek -Haj! Haj! Haj!

Tittade fascinerat på insekter och hej hallå hur avancerat är det ändå inte för en 2-åring att först säga -Flugor. Och sedan -Insekter. ?? Too bright skulle jag säga! Nu var det inte flugor men det såg faktiskt lite ut så.

Sedan skulle Bobbo kolla på en fågel som landat på ett staket och så bara poff!! Fällde den ut vingarna och böjde sig framåt med sin jättelånga näbb och var redo för att attackera!!

Jag var heeeelt lugn som synes hahahaha…

Sedan blev det bajskaos och hej hallå är jag den enda som glömmer extrakläder just när det behövs?! Tack och lov hade Vega på sig en extrakjol så Bobbo fick låna den. Och TACK OCH LOV hade han en varm åkpåse i vagnen som han kunde sitta i på vägen hem, barbent på hösten känns väl ändå lite siiiisådär…

Sedan fikade vi, köpte ett pussel och åkte hem.

Annat som har hänt i veckan är att Bobbo har målat en rumpa och röda streck (det var så han själv beskrev målningen)

Och jag var på Kvinnokliniken för att kolla upp min ena äggledare som svullnar upp jättemycket ibland. Jag var givetvis livrädd och trodde att det var cancer som var långt gången och att jag snart skulle dö. Att varje sekund var -innan beskedet- och snart skulle det bli cellgifter och strålning som inte skulle funka. Min cancerrädsla är utom kontroll när den sätter in, var ju samma sak när jag gjorde en mammografi tidigare i år. Antar att det kan bli så när ens mamma gått bort i cancer. Sjukt skönt nog så visade det sig att det inte var cancer, inte ens ofarliga cystor, faktiskt ingenting ens. Gynekologen trodde att det var tarmarna som svullnade upp eller rörde lite på dig ibland och det var tydligen inte alls farligt utan väldigt vanligt och behövdes inte ens kollas upp. Så jag blev väldigt glad och det kändes lite som att vara pånyttfödd och återuppstånden på samma gång. Firade med att köpa ett par kristaller och dricka en matchashot.

Igår hände en sjuk sak, det var vattenläcka på skolan jag jobbar på så all undervisning var inställd och all personal fick ledigt. Haha så himla oväntad grej! Bobbo och jag träffade Bonnica som var med i podden för ett tag sedan och hennes barn Boje. På kvällen grillade vi marshmallows i vårt eldfat, väldigt mysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. annakarinnauckhoff

      Hej! Tack och vad kul! Jag mailade till er kundtjänst nu, vet inte om det var rätt ställe att maila till men hoppas att mitt mail når fram till rätt person:) Ha en fin dag!