Anna-Karin Nauckhoff

Barn och bajskaos

Den här bilden från när Majken inte satt det här med rumsren helt och Bobbo mycket upprört upptäckt att hon bajsat på hans lilla necessär får representera inlägget..

Tanken slog mig förut att jag varit väldigt förskonad från kombinationen barn och bajskaos. Känns nästan som att jinxa det genom att skriva om det men jag ger det ett försök och hoppas på det bästa..

Jag trodde verkligen att med barn så hörde det till att bli nerbajsad var och varannan dag (obs! Vid bebisstadie alltså), att jag alltid skulle råka ha lite bajs i ansiktet eller på handen och också råka slicka i mig det; från handen alltså. Jag trodde att bajs skulle råka börja spruta ut vid blöjbyten och att jag alltid skulle ha kläder med bajs på. Men nej! Så har det verkligen inte varit. Jag kan till och med göra en topp 3 lista över mina enda bajskaos-liknande situationer (eller okej, inte liknande kanske, på första plats så är det ändå ett fullgott bajskaos, men ändå).

1. När vi var i Thailand när Bobbo var miniliten ammade jag honom på stranden när han var naken och han bajsade väldigt rinnande ner över min mage och ner i mitt knä. En något walk of shame att gå ner i havet för att skölja av det. Kände mig inte heller jättepopulär bland de andra på stranden.. Har faktiskt bild på det till och med men känns som att gå något för långt över Bobbos integritet att lägga upp den bilden..

2. En gång bajsade Bobbo när han badade badkar. Vatten och bajs är verkligen min värsta kombo av typ allt i världen, så det var ju inte så kul. När vi badade för några dagar sedan började han prata om att han skulle bajsa på både min arm och min mage så jag avslutade snabbt badet. Var inte med i badkaret när det bajsades däri kan tilläggas.

3. Idag gick han runt naken och plötsligt hörde jag ett högt -Oj mamma jag bajsade! Rusade dit och möttes av både massa bajs på golvet och ett -Råkade trampa i..

Ja det där är faktiskt de enda bajsincidenter jag varit med om som varit av det grövre slaget. Detta inlägg kommer definitivt att ha raderats från hela internet när han blir äldre för övrigt.

Har du någon spännande bajsincident (NÄR DET KOMMER TILL SMÅ BARN FÖR GUDS SKULL) att berätta?:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.