Anna-Karin Nauckhoff

Oväntat matdrama

I helgen tog Bobbo och jag oss en liten falafel-lunch ute i solen. Att han är så hysteriskt söt när han äter falafel + att han ropar -lafeel, lafeeeeel! Varje gång vi går förbi falafelställe gör att vi skulle kunna äta falafel-lunch eventuellt varje dag. Denna lunch var dessutom det första jag kunnat äta sedan eftermiddagen innan eftersom jag spenderade den och kvällen kräkandes ut hysteriska mängder maginnehåll (haha ja, nu fick det gulliga inlägget en väldigt otrevlig vändning här) detta dock inte till följd av magsjuka utan snarare sista dagen på en chakrarensningen och jag antar att det fanns en hel del skit i mina chakran. Men mer om denna chakrarensning, som var till följd av reiki som jag också skall skriva om senare, senare. Åter till falafeln! Jag var alltså hungrig. Jag delade på rullen, han ta några bett och Bobbo likaså innan han tappade sin rulle på gruset som var under bänken vi satt på. Jag insåg snabbt att gruset gjorde hela den nu öppnade halvan oätbar så delade min halva i två halvor och vad tror ni hönde då? Jo efter ett bett tappade Bobbo sin del igen! Obs! Han har aldrig tappat sin falafel tidigare, i sådana fall vore det ju extremt naivt av mig att fortsätta ge honom och låta honom hålla själv. Något naivt ändå kan tyckas så gav jag honom hela min kvarvarande del och efter något bett så tappade han den också. Så mycket för den maten på nästan ett halvt dygn alltså! Även Bobbo var missnöjd men sedan gick vi till lekplatsen så han var nöjd ändå. Och ja, han fick givetvis annan mat sedan. Jag dock, jag matvägrar sedan dess i ren ilska. Hähä nä, gör ej. Hann ju ta ett par söta bilder iallafall så helt bortkastad var maten ej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.