Anna-Karin Nauckhoff

To sum it all up…

Haha nä, vad drastiskt det låter. Men semestern börjar ju ta slut, sommaren hoppas jag ejjjj men känns så just nu. Och massa saker har hänt såklart:) Jag har ju inte toppbloggat mig igenom sommaren direkt haha, men gjort desto mer andra saker. Till exempel har vi campat lite till…

…Bobbo har blivit besatt av att cykla så det har blivit en heeeeel del cyklande i närområdet eller vart vi nu har befunnit oss..

Vi har varit en hel del på landet..


På bilden längst ner med besök av min kompis Helena och Bobbos kompis Sigge..


Bobbo och jag var ute på öarna och hälsade på min kompis William och Bobbos kompis Ester..

Vi har också varit på en helt galen strand som kallas för Hawaii-hålan och är ett stort sandtag med en sjö i.. Bobbo älskade att slänga sig runt i och leka i sanden:)

…Sedan var Bobbo och jag i Dalsland och hälsade på bästis Johanna!

Vi drack även hotshots icke att förglömma!

Jamen så det och en del annat har det hunnits med för att göra en fotobombredogörelse:) Jag har även gått en reiki-kurs, men mitt Reiki-liv får nog få ett eget inlägg. Jag har eventuellt ett ljumskbråck och skall eventuellt börja i traumaterapi för att bearbeta ett gammalt trauma jag inte kan komma över och som bubblar upp extra hårt ibland men det kan vi ju ta vid ett senare tillfälle. For better and for worse, upp och ner men överlag är livet himla bra alltså. Så glad och tacksam för denna sommaren som jag är supernöjd med även om den spenderats inom Sveriges gränser. Det har hunnits med både lugn och små äventyr och utflykter, jag har hunnit jobba på en bok jag skriver på och som börjar bli redo att skickas iväg och GIVETVIS ges ut för oj vad bra den är:) Jag har varit pigg, jag har varit trött, vi har grillat många kilo spetskål. Jag har varit arg, ledsen, besviken och även strålande glad och lycklig. Skulle gärna ha semester i några månader till men det kommer en tid för det också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.