Anna-Karin Nauckhoff

Camping i Vimmerby!

Eftersom Vimmerby visade sig vara helt ultragulligt förra gången bestämde vi oss för att ta hela huset (minus tonåring) och frakta oss dit igen, denna gång för lite camping! Vindskyddet vi hittat på nätet visade sig vara paxat när vi kom dit så efter en stunds velande runt på olika platser i skogen slog vi till på en lite campinplats där vi satte upp tälten.

För att underlätta resan för rastlös 2-åring åt vi glass i bilen. Litet barn, bil och glass känns ju ändå som en given kombo.. Finns nog ingen som sölar lika mycket som Bobbo i samband med att vara så bekymrad över att bli kladdig:)

Bobbo älskar verkligen att campa, vara i naturen och sova i tält. Sov som en liten stock till 5.30… perfekt tid att vakna bland andra tält ändå:)

Nudelfrukost slurpades i innan vi begav oss till Katthult.

I Katthult klappade vi getter, Bobbo råkade lyfta upp en stor bajshög från något djur (INTE kul för någon med denna smutsfobi som han mystiskt har utvecklat..), och beundrade allt fint.

Sedan drog vi vidare till Bullerbyn där jag inte kände igen någonting eftersom jag av någon anledning inte har sett den filmen. Men det var väldigt fint ändå:) Bobbo sov sig igenom detta besök.

Ja och sedan drog vi hem igen med ett stopp på Max på vägen för att äta spicy avocado burgaren, har du inte ätit den, alltså den som är gjort på plant based beef, så gör det! Sjukt god. Har du inte varit i Vimmerby så åk dit, sjukt fint!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.