Anna-Karin Nauckhoff

Bobbos 2-årspresenter!

Ja det är ju helt galen men om sex dagar fyller Bobbo två år. Det måste betyda att han är ett barn nu och inte längre bebis va? Kommer alltid vara en bebis för mig ändå. En barnbebis kanske, framförallt när han är 40 år skall jag benämna honom som barnbebis. Det är rätt svårt att hålla i vatten och inte överösa en liten person som är det bästa man vet med mängder av presenter, faktiskt i alla lägen men mm födelsedagar är inga undantag… Nu måste jag dock stoppa mig själv, vi får inte ge honom mer födelsedagspaket, han kommer bli odräglig och spoiled rotten. Kanske. Ja, så presentförberedelser inför tvåårsdagen får anses klar! Det här kommer han få:

En flaska bubbel, Breitlingklocka, kniv, Nintendo Switch, mungiga (måste komma ihåg att påminna om att vara försiktig med tänderna där), tändare, taxformade majshållare och Lemmys självbiografi.

INTE ETT SKÄMT. Hähähääää joo, det är det. Hannnn kommer av oss att få:

Duplo alfabetslastbil, Duplo polis med motorcykel, pop up bok med enhörningar, keps, Hello Kitty bil, flip flops och strumpor med paket på. Skall även lyckas slå in dem väldigt paketigt eftersom han älskar paket, alltså paket på alla sätt. Råkade se en Bolibompafilm där draken öppnar paket och nu är detta det han helst vill titta på när vi tittar på tv, paket som öppnas^^.

Lätt att ta snygga bilder på leksaker med en galen liten hund i sitt sällskap för övrigt haha..

Oh jag ser så fram emot att se honom öppna sina presenter, han kommer bli så himla glad. Älskar både Lego, bilar, bokstäver, böcker, hattar, skor och strumpor <3

Ser också fram emot att ha kalas i trädgården för honom, har beställt fina ballonger som jag hoppas kommer fram i tiiiiid… Själv har jag grav ballongskräck men det har inte Bobbo så jag ställer egot åt sidan haha..

Alltsååååå det är så varmt ute! Majken och jag skall ta en promenad till Hornbach, där man tydligen får ha med sig hund in, och köpa lite blommor, men känns taskigt att ta denna promenad när det är 30 grader ute. Hoppas det svalar till sig lite snart..

Men huuuur går det egentligen med din arm nu? Kanske någon omtänksam själ undrar och jo, det går okej, men det gör ont. Jag är rätt mörbultad, kolla blåmärkena liksom..

Jag försöker vila så mycket jag kan. Carro är ute och campar med barnen ett par dagar så jag kan passa på att vila upp mig.

Nej nu skall jag gå ut och vattna gräsmattan och alla blommor + Majken. Ha en fortsatt fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.