Anna-Karin Nauckhoff

Världens bästa ring?

Igår hade Johanna vägarna förbi Göteborg och kom hit och gav mig vad som eventuellt måste vara världens bästa ring, som en liten krya på dig-present:)

Även igår var jag mycket nöjd den som synes:) Passar lite extra bra vissa dagar i vissa tider. Nu lät det precis som att jag syftade på att den passar bra när man har pms haha, men det var inte det jag menade.

Igår var jag på vårdcentralen och la om operationssåret på nytt eftersom det blött igenom rätt rejält, visade sig att det var öppet på ett ställe och därför hade läckt….?!? Vad är det med min armbåge och sjukhuset? Den måste vara extremt komplicerad. Hursomhelst ser hela armen rätt makaber ut, ser ut som att jag har blivit överkörd av en väldigt stor bil typ, känns ungefär likadant. Men skönt att slippa gips denna gång. Okej nu skall jag återgå till att vila med armen i högläge och läka ihop på alla sätt och vis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. annakarinnauckhoff

      Oh tack! Hm jabbar vet dessvärre inte haha.. jag borstar dem, målar på med lite penna och borstar igen:)