Anna-Karin Nauckhoff

Astrid Lindgrens värld!

I fredags tog jag Elvis och drog till Småland med mina svägerskor och deras barn, himlans mysigt alltså! Vi åkte till Katthult och var på platsen där Emil spelades in. Elvis och jag hängde i snickerboa till exempel.

Vi bodde på ett ställe där de hade alpackor vilket ju var helt galet, aldrig sett alpackor på riktigt innan och blev helt starstrucked, de ser ju ut som sagodjur!

Dagen därpå packade vi ihop oss och begav oss till Astrid Lindgrens värld. Det var första gången jag var där och oj vad fint det var! De små teaterstyckena var helt fantastiska och under Bröderna Lejonhjärta började jag storfulgråta utan att kunna stoppa det. Så himla känsligt. Var gravt imponerad av allt och alla. Bobbo, Carro och Majken stannade hemma, tror han inte skulle uppskatta det riktigt nu men nästa år skall vi läääääätt åka dit igen allihop:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.