Anna-Karin Nauckhoff

Vabbar och dricker såpbubblor

Att behöva vabba när det är 22 grader ute, solen skiner, vi har fått ordning i trädgården samt satt upp ett litet staket runt hela den så hundarna kan springa fritt utan att man oroligt behöver undra vart de är visade sig vara rätt okej. Sitter dessutom i en av våra nya badenbadenstolar.

Bobbo klippte gräsmattan medans jag satt och chillade mest hela dagen..

Nej SKOJA, satt inte och chillade mest hela dagen. Skulle kunna vara upplägg för ett sådant där inlägg som folk blir stressade av att alla andra minsann har det så himla bra här, men nä, vem är jag att undanhålla fakta. Jag satt still ungefär densiteten det tog att ta bilden, vilket var drygt två sekunder. Däremellan gjorde jag allt och allt igen, samtidigt som jag ringde typ 100 gånger till operationskoordinatorerna för att se om min operation skall ske i juni eller om den har blivit framflyttad. Behöver ha någon form av datum att förhålla mig till. Dock upptaget hela tiden tills den inspelade rösten istället sa ”våra telefontider är.. blablablaaaaa”. Skulle säga att det är smått tröttsamt att försöka få tag på dem.

Ja Bobbo är alltså sjuk igen, han har seriöst varit förkyld nästan varannan vecka sedan han började förskolan?! Förmodar att hans immunförsvar bör vara gigantiskt när han blir äldre. Hört att det ofta är såhär när man är liten då så hoppas på det.

Här är med sin nya cykel, jag avlider så söt han är!!

Ser inte det minsta förkyld ut där heller haha men jag lovar, vi har förbrukat en oändlig mängd förpackningar med näsdukar, tvingat i Alvedon, haft en febrig och förvirrad nattbebis i några dagar nu. Fast febern verkar vara på väg bort nu, skönt! Troooooor eventuellt att han även hostat mindre och varit liiiiite mindre snorig idag.

Avslutar med dagens trötthet. Det stod en flaska med bubbelvatten på diskbänken och jag skulle ta en klunk så skruvade av locket, förde flaskan till min mun och skulle precis tippa upp den när jag insåg…

… att det var såpbubblerefillflaskan jag precis skulle avnjutna.. Bilden är en rekonstruktion kan tilläggas. Glad att jag inte hann börja halsa haha..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.