Anna-Karin Nauckhoff

30-årsfest med bad, bubbel och karaoke!

Ligger i soffan och chillllar medan Carro lägger Bobbo som säger -baaajs, bajs, bajsbajsbajs!!:D

Är nyss hemkomna från Carros syster där vi haft 30-årskalas för Tamara. Finfint kalas med gooood mat (vegansk lövbiff tex) och karaokeanläggning. Dessutom hade hundarna partyhattar och ev OH SÅ SÖTT!

Majken borde helt enkelt alltid ha partyhatt på sig. Kolla så gulligt hon ligger och sover under karaokebordet med allt ljus och ljud också:) Som synes på översta bilden stoltserar jag numera med en smartwatch! Fick den på morgonen igår av Carro♥️ Älskar att kunna kolla min puls då och då. Den är för hög men mitt mål är ju att få ner den och nu kan jag övervaka denna nedgång:) Tycker som en glad amatör att 60 känns som en rimlig puls så det är mitt mål för tillfället.

Kvällen avslutades med bad i pool och sedan sitta och dricka bubbel runt eldkorg och eldfat i regnet. Himlans fint! Sedan hörde jag Bobbo i babywatchen, fick ila in och slänga av mig baddräkten för att han inte skulle bli blöt när jag somnade om honom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.