Anna-Karin Nauckhoff

Blev överraskad med spa!

I förrgår blev jag upplockas utanför huset för att ge mig iväg på en äverraskningsövernattning på okänd ort tillsammans med bästis Johanna, det var min 40-årspresent som skulle upplevas. Allt jag visste var att jag skulle ta med mig badkläder och ett tu tre så kom vi hit’

Fantastisla och alldeles alldeles underbara Arken Spa! Dessutom där jag var på tystnadsretreatet så kändes extra fint på alla sätt och vis att återkomma:)

Såhär glad blev jag!
Såhär glada!

Jag fick rosor, vi poppade en flaska bubbel och bytte illa kvickt om till badkläder!

Den där tapeten är ju ändå för vin alltså.. Något uttjatad, men fin.

Ja sedan lämnade vi telefonerna på rummet och begav oss till spa! Bastade i den fantastiska ångbastun  med goda dofter och ett stort ametistkluster i mitten, badade i de olika poolerna, doppade oss i det iskalla lilla badet, låg och chillade på de varma stenarna i kopparkaren och hade det sååååå himla skönt och avslappnande att det inte är riktigt klokt.

Sedan gick vi tillbaka till rummet, gjorde oss i ordning snabbt som blixten och ilade ner till restaurangen för att intaga en nätt liten 3-rätters.

Det var väldigt gott må jag säga…

Efter det gick vi och loungade lite och sedan hängde vi så länge vi orkade vara vakna i faaaantastiska massagefåtöljer. Vill äga en massagefåtölj, måste göra det. Tog ett par selfies och somnade sedan väldigt gott i den något extremt sköna sängen.

Morgonen därpå vaknade vi upp och begav oss genast till frkostbuffén!

Efter att ha ätit varsitt berg av mat slank vi i våra små badkläder och sparockar, packade ihop våra tillbehörigheter och noterade att vi såg ut som barn med våra ryggsäckar, och begav oss sedan åter till spat ett par timmar innan vi behövde lämna området.

  • Fint som snus alltså, fint som snus! Eventuellt finare. Oh så skönt det var! Känner att spaberoendet är etablerat nu. Måste återvända snarast!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.