Anna-Karin Nauckhoff

Kraftposition för energi

Always be yourself, unless you can be Wonder Woman, then always be Wonder Woman.

Hehe nä var dig själv ändå mennnn du kan ju alltid låna vissa saker från Wonder Woman! Som denna kraftposition till exempel. Utan att vara proffsig och slänga mig med namn och siffror och sådant så har det gjorts forskning på hur att stå i kraftposition ett par minuter innan diverse saker så som att hålla tal, gå på anställningsintervju och så vidare.. verkligen har gett positiva resultat jämfört med de som inte har gjort det. Det går såklart att applicera på hela livet. Ställ dig i kraftposition i badrummet varje morgon när du har gått upp, mår din blick och konstatera att det här blir en strålande dag! Gå in på toaletten på jobbet då och då under dagen och ställ dig i kraftposition i minst två minuter för att få en boost. Det finns flera olika kraftpositioner men jag har en förkärlek för Wonder Woman så därför tycker jag att Wonder Womans klassiska kraftposition är creme de la creme!

(Bild från Pinterest då förresten).

Så ja, ingen tid att spilla! Upp på golvet och sätt händerna i sidorna för att ladda om och ladda upp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.