Anna-Karin Nauckhoff

Skogsutflykt och hemmafix

Idag har vi varit på skogsutflykt i en skog i närheten. Bobbo och Majken was on fire över detta äventyr:) Sprang runt hejvilt, klättrade, gick baklänges och snurrade runt samt skrattade typ hela tiden (de tre sista sakerna var det bara Bobbo som gjorde då)

Sedan satte vi honom i ett träd..

och aliens kom och tog honom en stund.

Men det var tydligen bara kul det också!

Man skulle kunna säga att detta var min första jobbvecka men det stämmer inte riktigt eftersom jag också jobbade förra fredagen. Skulle ha börjat på torsdagen men fick ju börja med att vabba då haha… Denna veckan fick ju då inledas med en dags inskolning, ja den sista; som jag skrev om i förra inlägget. Och sedan en vabbdag på det. Men sedan i onsdags har jag jobbat iallafall! Konstig omställning att gå från att ha varit i ojobbande bebisbubbla i tjugo månader till att jobba.. Inte så att jag kände mig helt med på tåget innan jag började jobba men nu sätts ju verkligen hjärnan på prov alltså haha.. Redan lyckats med att lite servicemindigt sätta på massa kaffe och glömma att trycka in behållaren ordentligt så allt kaffe rann ut över diskbänken, golvet och ner i besticklådor.. Märkte inte heller detta eftersom jag höll på att dekorera med lite blomsterslingor och sådant som jag glatt tagit med mig. När jag väl märkte det och torkade upp ramlade all dekor ner under tiden, så himla lyckad stund alltså… Även haft en mattelektion för några elever där jag fattade NOLL. Jag är fritidspedagog förresten, om jag inte sagt det innan. Jobbar i ettan. Ja Obs! ETTAN och fattade ändå noll, matteskillsen är på topp alltså… Tur att jag blev fast anställd innan detta framkom, synd för barnen dock. Haha nejjjj jag brukar faktiskt fatta mer än vad jag gjorde där. Hur som helst! Jag börjar sent vissa dagar så då kan Bobbo också börja sent på förskolan vilket är himla skönt att få hela morgonen och förmiddagen tillsammans. Måste ändå lämna honom ett tag innan jag börjar så han inte kommer rakt in i vilan. Detta innebär att jag har ett par timmar där jag kan vara själv hemma. Något jag säkert kommer uppskatta mycket om jag någonsin vänjer mig vid att vara utan Bobbo. En sådan sen dag var det till exempel igår och då passade jag på att göra om lite vid min och Bobbos sida av sängen. Såhär såg det ut innan:

Sedan flyttade jag på Majken bara och det blev jättefint!

Haha nej. Jag gjorde mer. Jag tog ner hyllan, satte upp en ny tavla och omorganiserade det såhär:

På kvällen tog jag dock ytterligare ett drastiskt steg och nu ser det ut såhär!

Är mycket nöjd med denna lilla förändring! Känns luftigare och dessutom är ju girls girls girls postern väldigt snygg:)

Alla sakerna som tagits bort har fått nya kärleksfulla placeringar eftersom det ändå var väldigt kära föremål. Typ alla iallafall. Lappen till exempel, som var en av de första Carro skrev till mig, sitter på en annan vägg. Skon och tasslesen av godis (som var här för att jag ändå skall ha NÅGON koppling till mitt gamla jag) plockades dock ner så nu finns ingen koppling till mitt gamla jag längre. Haha jo, såklart det alltid kommer göra.. Änglatavlan längst upp har jag haft ovanför sängen sedan jag var liten och den andra fick Bobbo av min kusin när han hade anlänt till jorden <3

Hyllan satte vi förresten upp i Bobbos lekhörna men det kan jag ju ta och visa en annan gång.

Jag hoppas du har en finfin helg med massor av lugn och ro och solstrålar. Tjüss!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.