Idag fyller jag 40 år! – Anna-Karin Nauckhoff

Anna-Karin Nauckhoff

Idag fyller jag 40 år!

OMG idag är ju VERKLIGEN ingen vanlig dag för idag ÄR det min 40-årsdag!

Herregud alltså, 40 år, är det ett skämt? Hahahaha känns så! Borde inte jag vara ultravis, megarik och massivt mogen vid det här laget?! Aja, kanske kommer med besked ni när jag har gått över 40+ linjen.. 40 år. Lite svårsmält alltså. Kommer nog börja skratta första gången någon frågar hur gammal jag är och jag då för första gången får säga -Jo, jag är 40 år. Känns inte så jag att vara 40 år… men får väl göra det till jag:) Tror jag har fått extra hud på halsen idag också..

Kanske kroppens egna lilla 40-årspresent till mig. Får de vad den mer hittar på. Rynkor, framfall och några nya vita hårstrån kanske. Justja, hittade ju en mjällRAD ovanför luggen förut också hehe kroppen verkar ha missuppfattat vad man önskar sig i födelsedagspresent.. Någon som inte har missuppfattat det är iallafall min fru som hade lämnat denna delikata frukost till mig innan hon for iväg till jobbet.

Blev kanske lite tokigt att dricka upp en hel Fireball innan inskolningen, men men de hade säkert förståelse eftersom det är min födelsedag. SKOJA, drack såklart inte någon Fireball innan inskolning. Däremot åt vi semla och Hönökaka:)

Lite svårt att veta hur man bör klä sig på sin 40-årsdag, hittade inga direktiv så körde en Whatever happened to Baby-Jane och tog på mig min bröllopsklänning och min största tiara så alla på förskolan skulle förstå att det är MIN dag idag. Haha nä skoja igen. Hade betydligt mer kläder och betydligt mindre bling när vi var där. Men nu så! Aja nu skall jag fira vidare genom att vila lite vid min sovande Boobis och Majken. Ha en fin min 40-årsdag alla! ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.