Anna-Karin Nauckhoff

Olämpliga tröjor att bära på jobbet..

Nu skall jag snart ta och avsluta föräldraledigheten och gå tillbaka till jobbet, behöver skaffa en ny garderob. Haha nej men tanken slog mig att så många olämpliga plagg jag har för att jobba med barn som går i ettan! Vissa av andra orsaker men vissa på grund utav sina tryck^^ Har betydligt med radikala och provocerande tröjtryck på vinden, tillsammans med mer radikala och provocerande åsikter som också ligger där haha.. I min garderob finns dock dessa som helt enkelt nu får ta en liten paus på veckodagarna:)

Not to be rude, but I dont care. Svårburet i många situationer, har jag råkat ha på mig den här och stött på någon som inte mår bra av olika anledningar kommer ångesten rätt hårt.. Men även för barn runt 7 år är det svårförklarat varför man går runt med en tröja där det står att man inte bryr sig.. Särskilt om man jobbar med barnen då..

Drink like a fish – fight like a sailor. Haha EXTREMT olämpligt tryck att gå runt med när man jobbar med barn.. Även en oerhört olämplig (och sjukt rolig..) tröja att kombinera med en stor gravidmage:)

Apropå gravid, den här tröjan med Rör du där du, skaffade jag när jag var gravid och ville undvika att folk tog på magen haha.. Nu har den ju egentligen ett budskap mot andra slags närmanden och är därmed inte alls olämplig. Det är bara återigen det där när man jobbar med små barn då som det kan bli svårt att förklara att jag har en tröja där det står att man dör om man rör mig, inga spontana kramar där direkt..

Älskar min Rimo Räisinen-tröja med Alla är dumma i huvudet-tryck. Dock osäker på om vare sig rektor, kollegor, barn eller deras föräldrar tycker att det är bra att gå runt med den när man också går runt bland barn..

Inskolningen på förskolan börjar ännu mer snart.. Antar att jag för allas skull bör undvika dessa tröjor även då..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.