Anna-Karin Nauckhoff

Kompostgryta – perfekt lunch i coronahuset..

Är lite trött som kanske synes.. Då piggar det alltid upp med kompostgryta till lunch! Lite salt på det och måltiden är kooooomplett! Salt är nämligen den enda smak jag känner. Och eftersom jag inte känner någon annan smak kan jag lika gärna äta kompost till frukost, lunch och middag. Och varva lite med skåpstömning av saker som bara ligger där som ingen tyckte var gott. Det är ju praktiskt ändå. Drack en b-vitaminbrus till frukosten förut. Ett rör med vitaminer som bara stått här hur länge som helst efter att hela familjen tyckte att de smakade diskmedel.

Nej jag äter inte kompost faktiskt men eh sååå tråkigt det är att inte känna någon smak eller lukt! HOPPAAAAAAS det här går över snart.. När jag var gravid tappade jag smaken under långa perioder. Något jag förträngt nu men minns att jag då insåg hur himla stor grej det är med smak och lukt och att jag kände att ett liv utan det inte heeeeelt är värt att levas ändå. Då gick det över och förhoppningsvis gör det så även nu snart. För nu är jag inte gravid, nu har jag Corona. Japp, så är det. Både Carro och jag fick positivt testbesked. För oss har det utöver smak och lukt-förlust varit som en vanlig förkylning. Förhoppningsvis eskalerar det inte och galopperar iväg och blir allvarligt utan håller sig såhär och snart är helt borta.

Känner liksom inte ens lukt av bajsblöjor så får kola efter hela tiden istället:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.