Anna-Karin Nauckhoff

Hudvårdstips i kylan

Alltsååååå det är så sjukt kallt ute. Hade det inte varit för att vår familj även består av en hund hade jag totalvägrat att gå ut överhuvudtaget. Skönt för hjärnan med kallt, känns som att det bidrar till klarhet. Men oskönt för alla andra kroppsdelar, till exempel för hyn.

Jag har torr hy, skulle ALDRIG gå en dag utan att smörja in mig i ansiktet minst två gånger. Kanske är det även mentalt men det skulle iallafall kännas som om huden bara drog ihop sig till ett litet fnöske som skulle självantända. Jag vill alltid ha fukt, oavsett årstid eller klimat. När det är kallt: mycket mer mest fukt tack! Ja och då tänkte jag tipsa om vad som iallafall ger mig tillräckligt med fukt även när det känns som att huden skall spricka av kylan. Nämligen Rich Moist Soothing Cream från Klairs. Så himla bra ansiktskräm! Den är tjock men sjunker ändå snabbt in i huden där den liksom ligger och göra goda saker, såsom håller en mjuk och återfuktad. Klairs är ett av mina favoritmärken överlag, älskar både deras sheetmasks och Freshly Juiced Vitamin E Mask som jag vanligtvis har som ansiktskräm när jag inte är i megabehov av fukt.

Finns lite här och där men jag köper oftast hudvård från GLOWiD eller Skincity. Ja den är förresten vegansk också, givetvis en grundkriterie för när en skall inhandla skönhetsprodukter. 

Bobbos små Lena bebiskinder och näsa smörjer jag in med obehandlat och ekologiskt sheasmör för att skydda mot kylan. Mycket bra grej och rekommenderas varmt! Finns också på massa olika ställen men den här kommer från Darling Eco.

Så ja, det är mina bästa hudvårdstips i kyla det:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.