Anna-Karin Nauckhoff

Min nyårsafton!

Gott nytt år!

Men oh ett så strålande år det här kommer bli, känner det på mig!

Hade ni en bra nyårsafton?

Himla nöjd med min:) Vi hängde på nedervåningen med samma personer som på julafton. Aka, i princip de enda vi umgås med vare sig det råder pandemi eller ej hehe..

Hade smått panik över hur hundarna skulle hantera alla smällare och raketer men de lekte sig igenom hela kvällen utan att reagera någonting. Bobbo sov sig igenom hela tolvslaget med alla smäll och boom och bang som det innebar. Hade ju på känn att jag hade världens bästa bebis och hund men nu även bekräftat alltså.:) Men okej, vi backar bandet för att använda ett poppis uttryck! Tar och kollar på lite bilder från aftonen..

Här gjorde vi oss redo för att ta emot det nya året..

Det där var strax innan Bobbo gick bärsärkagång, slog på ballongerna med ett paket stora tomtebloss, skrek högt och stampade på dem så en gick sönder. Hans bilmatta hänger på tork där bakom efter att Majken kissat på den, Nu låter det kanske som att jag inte alls har världens bästa barn och hund haha, men det har jag!

Carro och hennes harem av fruar! Hehe nä, fru och exfru för att vara exakt.. Dessutom Elvis andra mamma då, Annelie. Ser henne dock mest som min kompis:)

Alltså det är ju direkt löjligt en så snygg fru jag har! Vad gjorde jag för att förtjäna det liksom?! Ja och lägg där till att hon är sjukt rolig, snart, empatisk och den bästa jag vet <3

Åt väääääldigt god mat! Förrätt och efterrätt också men på bild huvudrätt som är lövbiff med vitlökssmör, hasselbackspotatis, roséprpparsås och sallad. Veganskt givetviiiis.

Camilla, Elvis och jaaaag <3 Detta är efter danspass, därav ingen tröja:)

Intensiv dans i konfettibombernas spår!


Man blir ju heeeeelt slut!

Bobbo var väldigt stolt över att ha klocka på sig och jag tydligen väldigt stolt över att jag snusar heh..

Väldigt kul att jag tänkte att Majken skulle ha ett eget Instagramkonto och sånt när vi skaffade henne men har typ noll skarpa bilder på henne haha, för snabb! Också väldigt roligt med min uppenbara besatthet av att vara med på varje bild. Borde kanske börja pinuppa mig aktivt igen så det behovet mättas på annat håll:’D

Ja och idag har vi chilldag och myser runt här hemma i mjukiskläder. Carro och Elvis spelar Nintendo hör jag här från sängen där jag ligger med en sovande Bobbo på mig och alldeles strax skall lägga ifrån mig telefonen och försöka sova jag med. Inte superutsövd idag direkt…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.