Anna-Karin Nauckhoff

Pinuppiga julkort genom åren

Hej hej!

Såhär i juletider (omg så snart jul!) när allt handlar om barnen tänkte jag istället ta och minnas tillbaka till en tid när det första jag tänkte på när jag tänkte på julkort INTE var söta stageade bilder med de små i familjen. Utan ett julkort med MIG haha. Jag säger inte att det var en bättre tid, men det var fan så mycket lättare att få till en bra bild:D Iallafall om man jämför med en liten med feber och en valp i tomteklänning. Tur att vi har en 10-åring som levererar men ville ju helst ha alla skarpa och inte i kraftig rörelse. Jaja, åter till mig! Mitt burlesque och pin up namn Kandi von Kane är ju rätt juligt det också förresten:)

Backar ändå bak till 2014!

Julen 2014 spenderade jag i Hollywood där jag under en månad uppträdde med burlesque och hade pin up-plåtningar. Det blev även lägligt nog jultema på vissa bilder. Den översta bilden är tagen av fotografen, och min numera vän, Samuel Hernandez. Det är faktiskt samma strand (och fotograf) som bilderna i min header är ifrån (fast det var ett annat år). Eventuellt världens vackraste strand, i Malibu. Den andra bilden är av fotografen Holly West. .

Drastiskt över till 2016!


Att sitta i vatten på julbilder gav mersmak! Den här julen firades istället i Thailand och fotograf var Camilla. Uppenbarligen även hon en proffsfotograf:) Vi var många som åkte till Thailand även på den resan och som en kliché blev vi alla i olika omgångar magsjuka. HELA resan var minst en sjuk haha.. Men var en fin resa ändå:)

2017 firades julen i Sverige igen!

Jag fortsatte dock att sitta ner:) Fotograf var TzR i Göteborg och finfint latex var fixat av Catalyst Latex, vara kreationer jag stolt burit en del genom åren.

Finns en hel del pinuppiga julbilder på mig men någon måtta får det väl vara haha, det här får räcka som dagens smekning av egot..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.