Anna-Karin Nauckhoff

Glitter, glamour och pepparkaksbak..

Såhär juligt hade vi det igår på andra advent. Drack glögg och bakade pepparkakor, myyysigt! Mycket roligt när man tänker på det att vi bara har två kakformar, en tax och ett ankare haha. Allt man behöver!

Bobbo åt sin första kaka någonsin och åt den glatt men ville inte ha mer efter så det kändes ju positivt att han inte blev helt sockerjunkie av den:) Pepparkaka känns ändå som en bra förstakaka tänkte vi.

Tidigare på dagen påbörjade vi projekt juldekoration av trädgården och eh oj så fint det blev! VI blev dekorationsjunkies och den här framsidan av huset är nog inte färdigdekorerad ännu om jag känner oss rätt..

Efter att vi dränerade trädgården i höstas har den känts smått genant, vi skall även byta staketen och sånt men gör det i vår. Kontrasten blev med andra ord enorm till att så mycket nu glittrar och glimmar. Vill bara stå och titta på huset hela tiden:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.