Anna-Karin Nauckhoff

Galen dag..

Att jag efter denna dag känner mig trygg med att ligga och ta bild på mig själv med mobilen i badet kan ju tyda på något för högt självförtroende men mmm. Här ligger jag iallafall med en ansiktsmask som jag classy kletat på och försöker samla ihop mig själv lite för min och familjens säkerhet.

För idag har verkligen varit en sådan dag där tröttheten har twistat till min hjärna ett litet varv extra. Låt mig berätta..

Det började inte vid frukosten för det började nog snarare på natten där Bobbo vaknade sjukt tidigt och jag sedan hade svårigheter med att somna om när han väl gjorde det. Men nu börjar vi vid frukosten. Jag använder (använde) en tung vattenfylld glitterkula vid mina sjukgymnastikträningar av armbågen. Det gör det hela lite roligare liksom. I ett oaktsamt ögonblick, jag TROR att jag tittade på Majken men minnet är inte helt klart. Fick Bobbo tag på denna kula och tappade den vilket ledde till glassplitter, vatten och glitter överallt… Bobbo satt ju tack och lov i sin matstol och jag lyckades snabbt fånga in Majken och stänga in henne i ett annat rum medans jag samlade ihop alla resterna av den innan så fina kulan…

Gick sedan en våning ner för att hänga lite med Majkens bror Holger innan äldsta barnet i familjen som skulle vara med honom under dagen hade vaknat. Han hade en tidning på golvet att bajsa på i väntan på att människa vaknade, han hade också bajsat på den så jag vek ihop den och la undan den på en bänk under tiden vi var där. Typ fem sekunder efter att jag gjort detta fick jag på nytt syn på tidningen på bänken och tänkte ”aha, en tidning! Den kan jag ju bläddra i”. Vilket jag också gjorde. Alltså! Hjärnan! Bajs! Sedan dess har diverse småincidenter hänt. Hittade till exempel en resväska utanför vårt hus, blev supernojig och tänkte ringa polisen samt informera resterande vuxna som bor i huset. Bara för att när jag kommit upp till oss heeelt ha glömt av att jag hittade väskan och kom på det först nu ikväll igen?! Tror att sömnbristen, ha koll på bebis hela dagen i kombination med att också ha ont hela tiden har lett fram till denna smått totala galenskap.. Jajustja! När jag låg bredvid sovande Bobbo och höll på att kolla på mobilen gick jag även på ett fejkmail där det stod att jag var nära att vinna ett presentkort, fyllde i massa saker och har sedan dess fått typ tio mail, två telefonsamtal och tre sms från olika saker som jag NU och allllltid annars väldigt tydligt SER är fejk. Haha vem är jag ibland?!

Ikväll skall jag ner till min hencave och meditera lite och hoppas på att det i samband med bad med ansiktsmask skall samla ihop mig lite inför morgondagen..

Masken är för övrigt Irish Moor Mud från Peter Thomas Roth om någon funderade på den saken:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.