Anna-Karin Nauckhoff

Veckans bilder


Var på sjukhuset med armbågen. Utöver att jag inhandlade ett munskydd denna dag använde jag även flitigt alkogel. Har aldrig använt så mycket alkogel som de senaste dagarna när jag då tröttnat sjukt mycket på corona.

GulleMajken trasslade in sig i babynestet som jag varit så glad över att det fått ett nytt användningsområde. Haft det som typ myshörna för bebisgänget, men tyvärr började Majken se det som sin toalett så det blev aningens för nedkissat på kort tid..

Glad Bobbo som sprang förbi på lekplatsen:) Gud så skönt det var att låta honom leka med en jämnårig igen!


Fredagens helkväll bestod av ett glas vin och att superlimma ihop små saker som gått sönder. Vet inte riktigt om det här med att limma ihop kristaller alltså haha.. Men skönt att ha dem hela igen! Den där pendeln funkade aldrig innan heller för den delen, den sa både flera gånger att jag var gravid när jag inte var det samt att det var tvillingar och lite andra saker. Vem vet, den kanske BÖRJAR funka nu med limmet i sig?:) Är det förresten bara jag som VARJE gång råkar ut för grava superlimolyckor när superlim används?

Gjorde en nu myshörna av den gamla amningskudden istället:) Populär den med även om bara en får plats i den i taget. Alltså Bobbos gulliga hand.. han håller den så jätteofta när han fokuserar^^

Lillebror och jag gav oss ut för att köpa lite julklappar. Och det skall man ju inte göra mennnn vi var sjukt kittade. Munskydd (han hade ett riktigt med sedan haha), plasthandskar som vi bytte ofta samt väldigt stor förpackning alkogel.

Min lillebror är för övrigt världens bästa, vi är som tvillingar fast med tre år mellan oss.

Ja sedan har det ju hänt lite andra grejer med såklart men det var det här jag främst fångade på bild:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.