Anna-Karin Nauckhoff

Jag har blivit med munskydd!

Jahapp I gave in, I gave up. Nämen det är väl såklart en bra sak jag nu har börjar med. Idag har jag köpt ett munskydd!

Tänkte att om jag ändå skall ha ett så vill jag utöver att det skall vara bra att det också skall vara snyggt. Och finns möjligheten till att sprida ett feministiskt budskap, jamen då tar jag gärna den möjligheten:) Det fanns flera olika fina och jag funderade även en stund på ett med konfetti på men politiken har ju en tendens att vinna över sött trots allt hehe.

Det finns så många olika slags munskydd att köpa på olika ställen och många hävdar ju dessutom att de inte funkar för att skydda sig från corona. Jag säger inte att de gör det för det vore väl lite väl drastiskt till och med för att vara mig med hybris att uttala mig om den saken. Men det finns ju vissa studier som visar på att de faktiskt gör det så jag lutar mig tillbaka på dem i detta fallet. Detta munskydd har två lager tyg och dessutom plats för ett filter som följde med, den har även en liten tunn metallbit i sig som man kan vika till så den sitter bra runt näsan. Jag tänker att jag skall förvara det i en liten necessär och bara ta i det när jag har vältvättade händer. Samt bara använda det när jag åker buss eller spårvagn, på sjukhus eller om jag behöver gå in i en affär.

Jag var hos läkaren förut för att prata om min arm och tydligen skall jag nu börja gå i sjukgymnastik inte bara i närheten av där jag bor utan även på sjukhuset som ligger en bit bort. För att komma till sjukhuset måste jag åka spårvagn vilket jag undvikit så mycket som möjligt. Spårvagn en gång i veckan framöver behövde en åtgärd, åtgärden fick därmed bli munskydd.

Kommer inte använda munskyddet när jag är med Bobbo tänker jag. Har redan tänkt på det, så knäppt det måste bli för bebisar om deras föräldrar plötsligt börjar ha munskydd. Måste det bli så så måste det givetvis bli så, men ändå, känns lite trauma. För min del är det dock att Bobbo hånfullt skrattar åt mig när jag har det på mig. Haha nä det är det inte men när jag har övat på hur jag skall ha det egentligen två gånger här har han börjat gapskratta varje gång. Hahahah, jag trodde han skulle bli rädd men näääjdå. 

Hur som helst så köpte jag munskyddet på Kawaii butiken i Göteborg och det kostade 119:- HÄR ÄR EN LÄNK till det om du också vill vara lite säker och sprida feministisk propaganda på samma gång:)

Passade även på att ta några bilder från hemsidan för att kunna visa de här fina som också är gjorda i två lager tyg och har filter till.

Nu skall jag bara vänja mig vid tanken på att gå runt med munskydd också, känns just nu som att gå runt med en lustig hatt eller något annat spexigt plagg.. Mennn det är väl en vanesak..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.