Anna-Karin Nauckhoff

Tips! Ljusslingor till allt

Köpte dessa små väldigt söta ljusslingor på Dollarstore idag och eh OM jag just getting started? Oh ja, lär bli många fler, 10:- för guds skull!

Ljusslingor är lite som alkohol, LSD och morfin. Som balsam för själen alltså. Haha nä men beroendeframkallande minst sagt. Jag vill ha ljusslingor på ALLT, Carro på typ INGET, vilket inte alls ger en fin harmoni. Snarare som att jag då får införskaffa och dekorera och göra som en glad överraskning och ”titta vad fint jag har gjort!” Och liksom låtsas att jag har glömt av att hon inte tycker om ljusslingor. Fast det har jag såklart inte glömt och det vet hon mycket väl. Hur som helst, vi har en hel del ljusslingor i hemmet och nu har vi då två till! Den rosa dekorerade jag en ampel (som jag gjort själv kan händigt tilläggas) med och det blev såhär megafint:


Mennn så harmoniskt (medans jag tog denna bilden välte Bobbo ut hela min halvliters kaffekopp över sig och golvet. Tur att jag aldrig hinner dricka kaffet varmt så han inte skadades men synd att jag dricker det med kanel så det blir extra brunt och att vi har en vitsvart matta, numera brunsvart). Men ja, fint blev det ju iallafall! Med ljusslingan alltså.

Den andra satte jag vid öppna spisen fast under kanten så det liksom mer skimrar, titta!

Jadå, mycket mycket nöjd med den också. Rekommenderar gravt ljusslingor när de används på rätt sätt. Inte för att jag vet vad fel sätt är egentligen haha. Men ändå.

För övrigt, sällan man känner sig så mycket sunkmamma som när man är ute och går med galen valp, ett barn på höften som pekar på alla och skriker -Däääär! När man själv är klädd i ett linne som inte bara är ut och in utan dessutom bakochfram, en luddkofta och ett par för stora tights av märket SOC. Hade dessutom på mig dessa kläder större delen av dagen så det blev en del promenader. Om jag dessutom var barfota i ett par tofflor? Ja, det var jag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.