Anna-Karin Nauckhoff

Välkommen till mitt cirkusliv i regnbågslandet!

Hur tänker man egentligen när man går från att drömma våta dagdrömmar om att leva livet i ensamhet, kanske med några djur men framförallt med en oändlig mängd ensamtid och lugn och ro till att helt plötsligt ha skaffat sig en fru, två barn och toppa det med en valp? Hur kan tankarna gå från att klura på hur man skall kunna bo i Hollywood på heltid för att leva i glitter och glamour och på att uppträda med burlesque och vara en retro pin up modell till att bo i en villa i Göteborg och ha Thailand några månader om året som mest lockande resmål?

Det är tyvärr inget jag kommer reda ut i denna blogg för jag har ingen aning om hur det blev såhär haha. Så vi tar det härifrån istället. Det kommer säkerligen bli en hel del tillbakablickar på mitt liv som inte bara varit som en berg och dalbana utan som hela tivolit, med höga backar och djupa dalar, spöktåg och lustiga hus. Men nu är jag här, det blev en galen cirkus istället och även om jag förföras över hur sömnbrist får mig att åldras och hur egentiden bara den är en våt dagdröm -om jag ens hinner avsluta tanken- så älskar jag mitt liv. Det blev inte som jag hade tänkt men det blev som jag vill ha det. Typ. Jag är ju inte klar ännu.

Så hej! Välkommen till min nya blogg, kul att du har hittat hit! Jag hoppas du kommer trivas här:)

Vad kommer då denna blogg handla om egentligen? Jag borde såklart ha ett klart mål med det. Men nej, det kommer bli en mix av det som är mitt liv antar jag. Familjelivet, saker jag skrattar ihjäl mig åt, lite lesbisk och politisk kamp, hudvård, inredning, kläder, resor, söta saker.. eller vänta stopp ägnar jag mig åt något av det där förutom familjeliv just nu? All anledning att påbörja allt igen annars! Det kommer bli lite tips på hur man hittar lugnet och ron i allt, tänkte till exempel portionera ut lite korta meditationer här och där. Att hitta sinnesfriden är något jag själv jobbar på så vi kan ju lika gärna göra det tillsammans tänkte jag:) Tycker själv att vissa saker jag gör och säger i trötthet är hysteriskt roliga så de lär också dyka upp, kanske kan det få någon att känna igen sig, eller att förfäras över hurudan vandrande samhällsfara jag är..

Jamen okej vem är jag då som nu sitter och utlovar så mycket saker jag skall skriva om utan att veta om jag ens hinner avsluta detta inlägg?

Aa, jag heter Anna-Karin då. Jag är 39 år gammal vilket känns som ett smått absurt skämt och en ålder jag har rätt svårt att identifiera mig med men har ingen kris utan fortsätter att fylla mer och mer år i lugn och ro samtidigt som jag fortsätter med både omoget leverne och klädsel.

Jag har turen att vara gift med världens snyggaste tjej, Carro, samt ha världens gulligaste barn; Bobbo 1 år och min bonusson Elvis som är 10 år. Dessutom har vi världens sötaste hund, Majken. Hon är snart fyra månader och en frops – en blandning av fransk bulldog och mops.

Min podd, Lesbisk gravidpodd, som jag startade när jag var gravid är något som ligger kärt i mitt hjärta. Den går att lyssna till på Spotify och där poddar finns. Handlar, lite som det låter på dess titel, om att skaffa barn som lesbisk.

Jag bor i ett hus i Göteborg tillsammans med min lilla familj på andra våningen och min svägerska samt nära vän Camilla och hennes familj på första våningen. Vår trädgård är ett pågående projekt som till våren och sommaren är tänkt att vara den vackraste i kvinnominne.

Jamen det här kanske räcker som presentation i och för sig? Jag älskar att läsa, skriva, måla, fixa och ha massa olika projekt på gång. Samt att äta fryspizza och dricka rödvin. I princip är jag vegan, vi faller hela familjen på ost-snöret. MEN man kan ju inte vara helt perfekt hela tiden – vilket fallet är i allt annat nej SKOJA. Just ja, det bör väl egentligen ha sagts först och främst i en presentation av mig. Jag har levt hela mitt liv i tron att även alla andra tycker att jag är världens roligaste men för några år sedan drabbade mig den förfärliga insikten att typ ingen fattar mina skämt. Tack och lov gör min fru det så det är ju ytterligare en anledning att hålla hårt i henne.

Jag börjar så för nu måste jag passa på att läsa en liten stund innan Carro har fått Bobbo att somna.

Vi hörs snart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennyj

    Jag indentifierar verkligen med det dar att tycka man sjalv ar roligast i varlden, for det tycker jag jamt 😀 men sa ar det ingen som fattar mina skamt heller. Nu undrar jag om det ar for att vi bada ar fodda i februari eller nagot annat sant dar, eller om det ar for att vi faktiskt AR de roligaste manniskorna i hela varlden.

    1. annakarinnauckhoff

      Hahaha tänk om det finns en sådan basic förklaring?! Men mycket lutar mot att vi helt enkelt bara är roligast i världen:D