Anitha Schulman

Who’s your Mama?

Välkommen till min Mama-blogg

Hej! Vad kul det här känns och vilken högst relevant plattform. Här ska vi fortsätta precis som vanligt och inget kommer vara speciellt förändrat förutom att bloggen heter Anitha Schulman. Inte så ologiskt det heller om ni frågar mig.

Nu ska vi prata lite om det här med smör. Jag trodde innan jag träffade min man Calle Schulman att jag var lite av en smörmissbrukare. Men nej. Jag har inte ens lärt mig ett uns av vad man kan smöra. Efter Calle kom in i mitt liv har jag fått lära mig att Flora är fetare än Bregott och att allt som har vetemjöl i sig är gott med smör. Pannkakor, kanel och lussebullar, pepparkakor mm. Igår fick jag för min onda hals, varm mjölk med honung och smör. Kan ni ana hur gott det var? Om jag har någon Baby-craving så är det just smör tror jag. Vad har ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lola

    By the way, under min graviditet åt jag massor av bakelser. Jag kunde inte direkt festa loss på krogen så bakelser blev min fest. Satt mest på finkondis och lyxade bakelser. Kan nämnas att jag gick upp 20 kilo också.

  2. Lola

    Kan å det varmaste rekommendera våfflor med smör. Inget socker, ingen sylt, bara smör. Helt ofattbart gott.

  3. Nadja

    Hej Anitha!
    Vad roligt att du bloggar här nu! Smör är så gott och margarin är så äckligt… Det ska bli roligt att följa dig här!

  4. Alice

    Smör är det godaste jag vet!!! Jag är däremot inte gravid utan 16 år. Vet nu hur jag ska dölja min stora last mack-smör genom att vända mackan upp och ner när jag ska äta, och jag brukar till och med låtsas äcklas av andra som tar mycket (lite i mina ögon) smör. Brukar använda ursäkten att göra chokladbollar bara för att få smaka lite på ”skamgotta” = smöret och sockret i början. När min mamma puttrat smör till något i kastrull flyger jag som en gam till kastrullen och skrapar i mig så diskret som möjligt. Smöret kontrollerar min vardag, jag ryser av tanken vad som kommer hända med mig om jag blir gravid.

  5. Annika

    Smör ÄR väldigt gott ! Bregott framför allt – på allt! Har också lärt mig av min man att det funkar på sockerkaka utöver vanliga bullar. Mjukar upp dem lite 😉

    Babycraving med ettan var -helt otippat faktiskt- ingen mjölk! Luktade ladugård! Hemskt! Babycraving med tvåan fanns tyvärr inte. Hade gärna fått på apelsiner eller choklad eller så …

  6. Sandra Valfridsson

    Jag har blivit galen i Big mac från MacDonalds..
    Hatar mac Donalds annars men nu är det som ett himlarike varje gång jag får en sån i handen.. Helst kall också 😛

Comments are closed.