Mammaliv i Nashville

HEJ Sverige! Här kommer vi!

Happy Friday vänner!
Vi är så glada för igår bokade vi biljetter till Sverige! Tjohooo!
Det blir nästan på pricken en månad som vi kommer stanna. Och denna gången kommer Andrew att joina in på slutet och FLYGA HEM MED MIG. *gråter glädjetårar av lättnad*

Lite sugigt att åka vintermånader när alla är helt deprimerade och ruinerade efter jul kanske, hehe. Men det passade bäst i våra scheman och jag vill verkligen se min systers bebis så fort jag bara kan!
Ska mysa ihjäl mig ♡

Vi kommer förutom Karlstad, hänga i Sthlm både i början och slutet av resan.
Så om någon vill mysa med oss litegrann får ni gärna höra av er 🙂
Behöver MASSOR av tips på BARNVÄNLIGA (stora ytor, leksakshörnor om det finns??) fik/restauranger som ligger centralt. Vill inte gärna dra runt på massa tunnelbanor och grejer.

Sååå pepp på detta hörrni!
Längtar längtar längtar!
jennybenny Sverige

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Gud vad roligt att ni ska till sthlm! Jag har ju två kids i samma ålder som dina och visar er gärna runt eller om ni vill komma till oss på en fika/leka i parken! Vet inte om du kommer ihåg mig/oss men jag bloggade 2012 när vi väntade våra första barn 🙂 adressen då var hjn.blogg.se! Hör av dig om det är intressant och ni har tid, annars har jag massor av tips vad man kan göra med barn här omkring <3 Kram!

    1. jennybenny

      Men klart jag minns dig Hanna! 😀 Jag vill hemskt gärna ses såklart! KUL att höra från dig <3 Hoppas allt är väl!

  2. Anna

    Sen borde ni ju kolla i Mini Rodini, finns butik i Vasastan plus på Söder – samt säljs inne på Åhlens City. ABBA museet ska vara poppis bland turister också 😉

  3. Anna

    På Kulturhuset (vid Sergels) finns ”rum för barn”, toppen för både små och lite äldre barn. Sen finns ju Tekniska museet ute vid Gärdet/Djurgården. Det finns ett akvarium ute på Djurgården (Aquari), inte så stort men det finns hajar och så att titta på. Sen finns ju Skansen, såklart. Spårvagnsmuseet på Söder är toppen! Barnen kan springa runt och titta på gamla bussar och spårvagnar osv. Dit kan ni ta buss 2 från Stureplan.

    Gällande mat: Jag älskar Hermans som ligger på Söder, eko och vegetariskt – med världens finaste utsikt över Stockholm! Mer centralt finns även Organic green (Rhensgatan). Måste komma på fler ställen.

    Plus! Om vi är lediga kommer vi gärna in till city och ses 🙂

  4. Jenny från Karlstad

    Yay!! Åhh vad roligt, förstår att ni ser fram emot det, både att få träffa din systers bebis och Sverigebesök i stort. Härligt att Andrew kan komma med åtminstone del av resan och att ni kan hjälpas på på hemresan.
    Önskar dig och din familj en riktigt go helg <3

  5. Maddo -nybliven mamma

    vad kul med ett Sverigebesök! Kommer nog bli mindre stressigt än ert senaste besök 🙂 du är så cool som flyger själv med dina barn!!
    Det hade varit så kul med en läsarträff… ! Häftigt att ses irl.

  6. Hanna

    Bo i vår superfina övernattningslägenhet när ni är i Stockholm? Om ni inte föredrar hotell alltså. Kostar 250 kr/natt då ingår frukost hos oss 😉

    1. jennybenny

      Men duuu! Det kanske vi faktiskt tackar ja till? Hur bokar man det? Och när måste ni veta? Så gulligt!! <3

        1. jennybenny

          Alla hotell är helt fullbokade redan pga Rally så jag har lite.. panik? Ihhh! Kanske ska jag boka ert boende med en gång? haha