Mammaliv i Nashville

HAPPY MONDAY!

Andrew sitter på ett flyg hem & vi har sovit gott i natt.
HURRA!
Jag kikade youtube i flera timmar efter barnen somnat & bara NJÖT av tystnad & noll personer som försökte få min uppmärksamhet.
Vi har installerat nytt hemlarm med kameror i huset & jag kan verkligen slappna av nu när Andrew är borta.
Så skönt att inte sitta & stirra i väggen & lyssna efter minsta ljud som jag vanligtvis gör.
Jag är nämligen hemsk på att skrämma upp mig själv av minsta lilla ljud.
Tror alltid jag ska bli yxmördad.
Säg att jag inte är ensam om detta!? haha

Anyways.
Vi sov så himla gott & nu är vi på toppenhumör allihop denna måndag.
Känner mig superpepp på en ny vecka.
IMG_8471
Såhär moderiktiga är nyhetsuppläsarna i Nashville. hehe. Var tvungen att ta bild & visa. Har ett par bilder från Februari när en av männen hade senapsfärgad skjorta, grå stor kostym & en väldigt bred julslips, hahha. Gotta love it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Du ar verkligen inte ensam om det. Det forsta vi gjorde var att kopa en hund. Hunden sover tung och vaknar inte for nagot. Istallet blev det ett larmsystem och jag sover mycket battre.

    Jag hoppas att jag en dag ska lugna ner mig och tycka att det ar okej att sova utan larmet i huset. Jag har forsokt nu under over ett ar som mannen har varit borta och lite battre gar det nog ibland i alla fall. Tack och lov for larmsystem!

  2. Caroline

    JA! Jag är precis likadan. Blir livrädd när maken är bortrest. Vårt hus är från 30-talet så det knarrar en hel del. Vi har en källare med så jag brukar alltid blockera dörren med massa saker som skulle välta om någon försöker smita upp där… Vi bytte larm nyligen och jag var lite osäker på om det verkligen fungerade och en natt när jag och dottern var själva vaknade jag av ett ljud och var helt säker på att någon var i huset. Beväpnade mig med en såndär liten typ papperskniv som låg i sovrummet och låg och funderade på hur mycket jag skulle fighta tillbaka med tanke på 2-åringen i rummet bredvid…tänkte att det är ju dumt att motstå för mycket och bli mördad och lämna henne där själv. Har nu dragit ner på tittandet av läskiga serier med seriemördare… 😉

    1. Caroline

      Kan tillägga att ljudet kom från en mus som lyckats ta sin in under diskbänken och härjade runt där 🙂

  3. Nina

    Hahaha, jag är exakt likadan!! Kan skrämma upp mig själv över ingenting så fort R är borta. Jag har fått lära mig att bara ignorera alla de där tankarna så fort de kommer flygande. Går inte annars! Läste en läskig bok för några månader sen (Stalker av Lars Kepler) och kunde inte ens läsa den de kvällar R var iväg & tränade. Då fick den snällt ligga på nattygsbordet 😉 Gott med larm så du känner dig trygg!! Kram vännen!

  4. Linda

    Här är en till som har såna tankar :). Vi har också skaffat larm med kameror och det känns tryggare. Jag har varit mörkrädd så länge jag kan minnas och det är inte kul!

  5. Frida

    Tro mig, du är INTE ensam om detta. Senast igår öppnade jag alla rum i lägenheten och tittade för att försäkra mig om att det bara var jag här inne, ändå så var jag rätt så osäker på det när jag skulle sova. Sen när jag vaknar skrattar jag åt mig själv och tänker att jag inte ska vara lika löjlig nästa kväll, men nog fan är jag det ändå.