Mammaliv i Nashville

Bästa blogginlägget!

Detta är på engelska, men ni MÅSTE läsa & känna igen er.
Så jäkla SKÖNT med bekräftelse & att veta att man inte är ensam ibland.

”..I am so grateful for my kids. I can’t even put into words how grateful I am. So I don’t need you to tell me to be grateful. I am. Guess what – I can be so grateful and so tired. I can be so grateful and so fucking over it. I can be so grateful and also imagine not having kids and just pashing and dancing and drinking bourbons till I puke..”

Läs hela inlägget HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Så förbannat bra! Man har rätt att tycka att det är tungt och samtidigt vara tacksam för sina barn utan att inflika varje gång att man är tacksam för det man har (eller helst aldrig ens säga att det är jobbigt). Det är för i helvete underförstått.
    Får man aldrig uttrycka hur jobbigt vissa dagar/perioder är så skulle man ju gå under!

  2. E

    Kul skrivit!

    Däremot jämnställer jag det lite med dina egna ord i ett tidigare inlägg där du uttryckte att folk utan barn inte vet vad sömnbrist är. Lite samma pekpinne fast åt ett annat håll. Då ville jag skriva att jag mer än gärna lider av sömnbrist efter flera år som ofrivilligt barnlös.

    Jag skrev inget för jag förstod att du utgår från ditt liv, dina känslor och tankar. Precis som andra gör. Säkert också dem som vill påminna om att barnen en dag växer upp.

    Tack för en bra blogg!

    1. jennybenny

      Hej!
      Visst är de så att jag utgår från mitt liv, precis som alla andra gör- Och jag kommer kanske själv slänga ur mig orden ”NJUT nu, de blir stora så fort” när mina barn är stora. Det blir ju lätt så i livet, att man förstår inte förrän man är där.

      Jag känner dock 2 par som kämpat med invitro i 7 respektive 10 år & när de äntligen blev gravida & fick barn, så blev dom också helt kocko efter ett par år av sömnbrist. Det är liksom en trötthet som man inte kan förklara. Anledningen är UNDERBAR, men så hemskt jobbigt att det gör en helt tokig. Och jag tycker inlägget förklarar just det så himla bra! 🙂
      Oj nu blev det kanske svamligt & långt 😉
      Kram på dig & tack för att du skriver din åsikt, jag tycker det r så bra!
      Och önskar dig all lycka med försök att få ett barn <3

        1. E

          Inte alls otrevligt!

          Min poäng var mer att du i ditt inlägg skrev någon att människor utan barn inte ska ”klaga” på sömnbrist (vet inte ordagrant). Nu är det ombytta roller. Du vill ha rätten att ”klaga”. Det kanske dem utan barn som sovit dåligt också vill kunna göra utan att få svar -kom igen när du har ungar!

          Det var min poäng. Sen personligen tycker jag att man ska kunna gnälla av sig utan att bli dömd.

          Jag gillar din blogg men ville bara poängtera likheten.

          Nu ska jag hem efter en sjukt lång arbetsdag (men jag ska vara glad jag har jobb

  3. Sara

    Så sjukt bra skrivet! Delat på min facebooksida så kanske man slipper dessa klämkäcka kommentarer