Mammaliv i Nashville

Sur & grinig

Jag har verkligen vaknat på fel sida.
Hjälp.
Vik hädan familjen, säger jag.
Om jag inte får SOVA ut i morgon, vara lite ifred idag, yoga & jobba i lugn & ro- så kommer jag snart skrika rakt ut.
Vill skriva så mycket snäsigt & surt om allt & alla jag är så trött på, men vet att det inte kommer hjälpa alls samt att det inte alls är så illa.
Behöver bara ett litet break.

jennybenny mammaliv nashville USA

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jennybenny

      Ja jag får nog börja göra det igen. Så svårt när jag vill ta ”riktiga” kamerabilder & inte förstår mig på självutlösaren, haha

  1. Daniela

    Men man blir ju så himla sur när man inte får sova och det där med att typ aldrig få någon tid för sig själv. GHA! Idag har jag en surdag som du kanske förstår. MEN, båda barnen har somnar och klockan är bara typ 7. Jag hinner ser lite på någon serie och gå och lägga mig tidigt. Så får det bli!

    Stor kram till dig och jag älskar verkligen din blogg och ditt sätt att skriva. Känner igen mig så i småbarnslivet då mina barn är ganska jämngamla med dina. En pojke och en liten flicka. Pojken är drygt 2 1/2 år och flickan snart 7 månader.

    1. jennybenny

      Åh TACK!! <3 Och heja heja dig! Så himla underbart med en hel kväll utan barnen, fast de bara är några meter bort i sina sängar. Man kan verkligen ladda om! Hoppas du fick en toppenkväll. KRAM

  2. Mammi

    Phew, TUR att vi inte är där och hoppas Andrew tar barnen en stund;) sur är du sur vill du vara sur är du… Kom ihåg survisan i huvudet:))))