Mammaliv i Nashville

Mom of the year

Kan väl erkänna att jag började springa runt & vifta med armarna på Zoo, då ett ilsket bi kom (de är sådär äckligt slöa & närgångna nu), så August började rulla nerför en backe sittande i barnvagnen. Astrid var i bärselen & fick hänga med på mitt galna viftande & skuttande.
Min vän stod där bredvid med hakan i backen & berättade sedan snällt om hur hon en gång instinktivt offrade sig för sitt barn.

Kände mig som Mom of the year, utan tvekan.
jennybenny mom of the year

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hello där mom of the year! Haha!
    Ja alltså vad gör man om det kommer bin eller getingar:)
    Om du vill känna dig bättre angående att släppa vagnen så kan jag berätta vad jag och en kollega gjorde på vår förskola! Hahaha så jävla pinsamt tröga vi var…(usch)
    Nåväl, vi står tillsammans och vaggar 8 vagnar med tillhörande barn i vid lunchvilan. Då en förälder dyker upp och börjar prata med kollegan. Kollegan ska då gestikulera med båda händerna och släpper två vagnar i totalt hjärnsläpp, JAG reagerar med att släppa mina två vagnar för att ta emot hennes vagnar. En liten liten oskyldig backe. Men just att 4 vagnar börjar röra sig och föräldern hojtar att nu rymmer barnen. Både jag och kollegan skrattar och skäms samtidigt, skönt samtalsämne i fikarummet:)

  2. Josefin

    Hej jenny,
    Kan inte du göra ett inlägg om Nashville? Jag funderar på att bo där 1-2 månader med min dotter. Hur fungerar det om man inte har bil ? vad finns det att göra för små barn? Kostnader? hur är vädret olika månader? Kostander på lgh el ev hus att hyra i olika områden ? m.m Kram J