Mammaliv i Nashville

Snart kommer vi till Karlstad

Jag planerar denna packningen till Sverige som en tok.
Skriver listor & fixar.
Det är så mycket att tänka på, men jag vill vara smart i mitt packande.
Vi försöker också planera in lite playdates & annat kul att hitta på med alla vänner.
Längtar sååå mycket nu!
Det ska bli så KUL att se alla där hemma i kära Karlstad om ett par veckor.

Har jag några Karlstad-läsare tro?
Ska vi ha en stor play date?
Vad ska jag hitta på med barnen när det är kallt ute?

Jennybenny Karlstad

Sist vi var hemma var det så härligt väder. Lite skillnad från November-kyla 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Ja! Stor playdate!
    Greta är 10 mån men vi gillar ju Mariebergsskogen och Naturum. Kolla djuren, gunga och sedan godaste sopplunchen på naturum.
    Här finns oxå saker att låna! Babysitter? Overall? Babybjörn-sele? (Har ergon nu istället) bor i Viken så hojta om ni behöver ngt!

    1. jennybenny

      Tack för tips & för att du erbjudet utlåning av prylar!! Jag ska kika över allt vi har & sparar din mail address utifall! Gulle du!

  2. Magdalena

    Ja, men kom till IKEA och hälsa på! 😀 (Jag jobbar där alltså.) August kanske gillar att vara i Småland? Jag skulle också gärna ses på playdate men har ju inga barn. Kanske kan låna nån kompis’ och komma ändå. 😉 Hoppas ni får det jättehärligt här hemma i stan. kram

  3. Linda Axelsson Sjö

    Hallå så kul! Brukar ju vara bedrövligt dålig på kommentarer överlag, men nu kändes det som jag var tvungen!

  4. Filurmamman

    Nu har det verkligen varit gråkallt här i Karlstad men vi har varit ute mycket ändå, grillat korv mm. Fast att smita in på leklandet några timmar är inte helt fel, brigadmuseet kan vara spännande och playdates på öppna förskolor. Hoppas att packningen går bra.

  5. Malin bor på Hammarö

    Tack för en bra blogg! 🙂 Några saker vi gillar som inte nämnts ovan. (barn snart 3 år) Korvgrillning på Kilenegården. Finns lekplats också. Badhuset. Äta köttbullar (å leka) på IKEA. Hoppas ni får det bra i Karlstad!

  6. Jenny från Karlstad

    En stor playdate låter ju jätte kul 🙂
    Har du fått ihop allt du kan tänkas behöva låna här hemma i Karlstad? Hojta gärna till annars.
    Har kollat kläder men lilla A är inte född samma säsong som mina tjejer så storleksmässigt får jag inte ihop det. Stora A är ju lika gammal som min E så där kan jag ha något extra (dock har jag ju tre tjejer så färgerna är därefter….) Åkpåse till vagn har jag om du vill låna.

    1. jennybenny

      Vad gulligt av dig att erbjuda!! Vi bryr oss inte om färger så OM det är något vi saknar lånar jag jättegärna. Åkpåse kan faktiskt vara aktuellt! Jag hör av mig & TACK igen <3

  7. Matilda

    tja, vad ska du hitta på. Jag tycker att museet är kalas, min äldsta ÄLSKAR att vara där. Sen naturum och hela mariebergsskogen, men det vet du skulle jag tro. Hum, vad gör vi mer… Leklandet kanske? Fast jag tycker det är rätt meckit att vara själv där med två barn, där den ena behöver väldigt mycket koll. Men har du med dig fler händer så absolut! Bio kanske kan vara kul för augusti, typ knattebio, en film är 40 min ca, men det går bara på helgerna tror jag.