Filippa Rådin

Barnsäkra hemmet

Vi brukar skoja och säga att Emmi förde oss bakom ljuset. När hon var liten behövde vi aldrig barnsäkra vårt hem, hon var nyfiken men vi behövde aldrig oroa oss för att hon skulle ta sönder eller få i sig något olämpligt. Emmi var försiktigt och lugn i allt hon tog sig för och lyssnade när vi sa till när det var något hon inte fick röra . Men barn är olika och det är väl just det som är tjusningen.

När det gäller att barnsäkra hemmet hos oss har det trappats upp för varje barn. Maximilian är nyfiken och vill testa och smaka på allt och vi skulle förmodligen behöva röja allt i hans höjd för att riktigt kunna slappna av :).

Jag tänker att nyfikenhet är underbart och ska primeras! Och eftersom det dröjer innan han slutar med att riva ner våra blommor och designade prydnadssaker får vi helt enkelt anpassa hemmet efter ”RöjarRalf” ett tag.

Imorse vaknade Maximilian tidigt och då passade jag på att beställa några fina leksaker som jag tänkte att jag ska ha i hyllan i vardagsrummet. + En matta till Elvis rum. Det här är bara en början, nu behöver jag fler tips på bra barnbutiker med schyssta grejer. För att göra Maximilians upptäcktarframfart lite mer spännande 😊. Har ni några bra tips? Fyll gärna hela kommentarsfältet 😊😊😊Beställning

 

GrisDjurDjurGummaBilmattaKanninlampa

Hoppas ni får en toppenlördag! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Loinder

    Oskar & Ellen har bl.a. Sångpåsar och mjuka pekböcker som vi köpt till våra barn (2 åring och 10 månaders) som är uppskattade. Trämat har vi också (från Melissa & Dough tror jag) som 2-åringen lagar och vår 10-månaders äter på – jättepoppis! Kanelbullar ifrån Jabadabadoo har också varit en hit hos bägge barnen.

  2. Lova

    Jag gillar lapland eco store, både till leksaker och annat! Har köpt lite ettårspresenter till vår E därifrån.

    1. filipparadin

      Hej, kul att du tittade in 🙂 hoppas allt är bra med dig och familjen! Jag älskar lapland eco store, så kul att du tipsade om just dom! Stor kram och hälsa alla.

  3. Jenny

    Hej. Jag bor i Borås och vi har en jättefin leksaksaffär som heter kurragömma! Finns även att handla på internet: kurragömma.nu. Även blå elefant är en rolig affär på internet. Bara sök blå elefant.

    Ha det bra! Jenny