Familjen Annorlunda

Manky – mössor online:)

I samarbete med Manky,se

 

Som ni vet hade jag en översvämning i min källare för lite drygt ett år sen. Man skulle kunna säga att den spiller över fortfarande;)

Allra helst i form av att jag saknar saker. Jag fick ju kasta massor som blev förstört, däribland en massa mössor och vantar. Sen har jag rensat rätt hårt efter det och plötsligt så blev det kallt ute och ungarna hade inga mössor… Ooops kan man ju säga då:)

Idag fick jag så hem en laddning med väldigt efterlängtade huvudbonader från Manky.se

manky.se

Det är ju lite pyssel att få alla ungar att välja en mössa, och sen kan de inte ha bara en utan det behövs minst två per barn. En lite tunnare utan tofs som går att ha under hjälmarna och så en som kan få vara tjock och ha tofsar eller liknande.

Manky har miljoners olika varianter, eller i alla fall runt en sisdår 1000 olika mössor från 40 varumärken, så det vore ju själva den om man inte skulle hitta något som passar.

Och det gjorde vi:)

manky.se

Corrinda har inget smink på sig och döljer det genom att blunda;)

(Trixie och Novalie hade inte hunnit hem från skolan.)

Jordan, Lovelia och Jamie tog inte av sina mössor förrän det var sovdags, så de var till belåtenhet. Jordans är i fleece och enligt honom själv den bästa mössa han någonsin haft på sig.

Det finns märken som Sätila Bula, Svea, Geggamoja osv.

manky,se

Lite svårt att se de svarta mössorna, men de är superfina. Den uppe till höger har silvertrådar och tofs, jag tror att jag ska muta Trixie och byta mot min:)

Jag ja, jag gillar ju inte mössa. Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra.

Det är jättesnygg på alla andra,men jag trivs liksom inte i det. Men, nu är det ju som så här att jag ogillar att frysa mer än något annat, och faktum är ju att en mössa på knoppen förhindrar det till stor del. Alltså gillar jag läget, och drar på en när jag måste:)

Den jag har på bilden gillade jag faktiskt, den satt inte för hårt, och inte för löst så den åkte upp, utan där jag placerade den. Guldstjärna till den.♥

Att behöva rätta till mössan hela tiden är ju gruvligt irriterande, men det problemet fanns inte med denna:)

Perfekt.

Så nu är alla ungar kittade på huvudet, och det går bra att det blir snö och lite kallare nu. Ingen vargavinter tack, men lite lagom sådär;)

 

Jag kan nu erbjuda er 10% rabatt om ni anger koden: carola10 och är ni sugna på att shoppa så får man med en extra mössa från Bula vid ordrar över 500kr, denna vecka, toppen ju:)

 

Manky.se alltså:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.